FC Haka - PK-35 20.9.2013 | Ykkönen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Vieläkö FC Haka nousee mukaan Ykkösen mestaruustaistoon?

FC Haka – PK-35, merkki 1, kerroin 
FC Haka – PK-35 (+1), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,55 | 3,75 | 5,20 

 

 

Jalkapallon miesten Ykkösessä pelataan tänään kaksi mielenkiintoista kamppailua, tässä vihjeessä keskitytään otteluun valkeakoskelaisen FC Hakan sekä vantaalaisen PK-35:sen välillä. Lähtökohdat otteluun ovat hyvin yksinkertaiset. Mikäli FC Haka haluaa vielä nousta taistelemaan Ykkösen mestaruudesta, nyt on voitto otettava. FC Hakalla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. Tällä hetkellä SJK johtaa Ykköstä viiden pisteen erolla ennen toisena olevaa FC Hakaa, joten mikäli FC Haka haluaa vielä saada eron kiinni, nyt täytyy kolme pistettä ehdottomasti napata. 

PK-35 pelaa loppukauden ilman panosta, sillä alkukaudella PK-35 kärsi valtavista loukkaantumisista eikä pelillinenkään osio ollut muutenkaan kunnossa. PK-35 on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä eikä se siitä tule juurikaan loppukauden aikana muuttumaan. Oikeastaan pahimmillaan PK-35 voisi tippua sarjataulukossa kahdeksanneksi, mutta toisaalta eipä sillä todennäköisesti ole PK-35:sen johdolle suurtakaan merkitystä, että ollaanko sija sinne tai tänne. Kausi joka tapauksessa meni piloille jo heti alussa.

FC Haka nolasi itsensä häviämällä viimeksi JIPPOn vieraana, joten tässä ottelussa samanlaiseen ei ole enään varaa. PK-35 on sinänsä vaarallinen vastustaja, sillä PK-35 on viime aikoina voittanut kuitenkin otteluita mukavalla prosentilla. Vierasjoukkueellahan tässä vaiheessa ei ole mitään paineita. Kaikki paineet ovat FC Hakan puolella, mutta toisaalta niin on myös materiaali,-sekä kotietu. FC Haka jatkaa taistelua Ykkösen mestaruudesta.

Veikkaussivut | Tuomas