VIDEO: Tamperelaisyhtye teki Tapparalle uuden kannatusbiisin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Huomenna alkaa jääkiekon SM-Liiga kauden finaaliottelut. Tampereen Tapparan ja Helsingin IFK:n välisestä ottelusarjasta on lupa odottaa kuumaa, tasaista ja ikimuistoista tanssia näiden kahden perinteikkään seuran välillä. Itse otteluiden lisäksi myös monet muut seuroihin liittyvät asiat ovat nyt vahvasti esillä mediassa. Yksi vähintään yhtä kuuma, ellei kuumempikin asia kuin itse ottelut, on Tampereelta ponnistavan räppäriryhmä Mansesterin tekemä musiikillinen tribuutti kirvesrintojen ikinuorelle puolustajalle Pekka ”Sexi-Peksi” Saravolle.

Mansesteri feat. SO11 & Tappara Fan Club (TFC) – Saravon Pekka on kappale, jota on helppo veikata tulevan kesän soitetuimmaksi ja soitetuimmaksi kesähitiksi, ainakin Tampereen seudulla. Maailmanlaajuista suosiota saavuttaneen DVBBS & Borgeous duon Tsunami jumputusta mukaileva Saravon Pekka on ilkeä korvamato, joka jää päähän soimaan, lähes tulkoon ärsyttävällä tavalla. Jostain aivan sairaasta ja kummallisesta syystä se pitää kuitenkin kuunnellaan uudelleen ja uudelleen. Mutta toisaalta, mikäpä lätkäaiheinen biisi ei pääsisi suomalaisten ihon alle kevät auringon paistaessa, Liigan pudotuspelien ollessa käynnissä ja kevään MM-kisojen lähestyessä kovaa vauhtia?

Tässä vielä musavideon muodossa kesälätkärenkutus Saravon Pekka!

 

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Huhuille vahvistus – Ryan Zapolski Jokereihin
VIDEO: Tässäkö NHL:n runkosarjan komein koppi?

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa