Hakaristi EM-karsintaottelun nurmessa kuohuttaa Kroatiassa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP

Veikkaussivujen toimitus | Tuomas 13.6.2015

VAIN VEIKKAUSSIVUILTA: GUTSIN 20€ ILMAISVETO NHL -FINAALIIN

Jalkapallon EM-karsintaottelu Kroatian ja Italian välillä päättyi lukemiin 1-1, mutta lopputulos ei ollut kamppailun päätteeksi ensimmäisenä mielessä. Taistelu päättyi lopulta hämmenykseen kentällä olleen hakaristin vuoksi.

Kroatian jalkapalloliitto on esittänyt anteeksipyynnön perjantaisen Italiaa vastaan pelatun EM-karsintaottelun jälkeen. Nurmikentästä löytyi iso hakaristi, joka oli tehty ennen ottelua.Splitissä pelattu kohtaaminen käytiin tyhjille katsomoille, mutta taistelua oli mahdollista seurata lähetetyn tv-kuvan välityksellä.

Hakaristi huomattiin jo ottelun ensimmäisellä puoliskolla ja kenttävirkailijat yrittivät saada sitä näkymättömiin puoliajalla onnistumatta. Tapauksesta on raportoitu Uefalle.

– Tämä on rikollista sabotaasia. Odotamme poliisin selvittävän tekijöiden henkilöllisyydet, Kroatian liiton edustaja Tomislav Pacak kommentoi.

– Tämä on häpeällistä meille ja koko Kroatialle.

– Pyydämme anteeksi kaikilta televisiota katsoneilta faneilta, kummaltakin joukkueelta ja vierailtamme Italiasta tästä natsisymbolista, Pacak lisäsi.

Viime marraskuussa Kroatia ja Italia pelasivat niin ikään karsintaottelua, mikä jouduttiin lopulta keskeyttämään katsomolevottomuuksien takia. Tuolloin Kroatia määrättiin sulkemaan osa katsomosta Norjaa vastaan pelatussa kamppailussa, mikä käytiin maaliskuussa. Tuolloin fanit yltyivät rasistisiin kommentteihin katsomossa ja Kroatia sai uuden rangaistuksen. Sen mukaan koko katsomo jouduttiin eilen pitämään tyhjänä.

– Meillä on ongelmia ja työskentelemme korjataksemme ne. Olen vihainen, kommentoi Kroatian jalkapalloliiton puheenjohtaja Davor Suker perjantaina.

Suomi kohtaa omassa EM-karsintaottelussaan tänään Unkarin. Lue erinomainen vihje otteluun tästä. Muistathan myös hyödyntää tarjouksen, jossa Veikkaussivut ja Guts mahdollistavat sinulle 20 euron ilmaisvedon.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:
Manchester Unitediin uusi hyökkääjä suurella summalla!
Meksiko jäi maaleitta pisteautomaattia vastaan!

NHL ERIKOISOSIO | STANLEY CUP  LAAJA ENNAKKO | TERÄVÄINEN VS: FILPPULA.. | FILPPULA KERÄÄ KEHUJA

guts-728x90