VIDEO: Hamburg Freezers lopettaa toimintansa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Saksalaisseuran taival jääkiekossa on ohi.

Saksalainen jääkiekkojoukkue Hamburg Freezers lopettaa toimintansa. Heidän taustayhtiönsä omistaa myös Eisbären Berlinin, siis toisenkin Saksan DEL-liigassa pelaavan joukkueen. Yhtiö halusi luopua toisesta seurasta ja he olivat etsineet Hamburg Freezersille pitkään uusia omistajia.

Viimeiset kuusi kautta Hamburg Freezersissä pelannut Christoph Schubert ryhtyi rahankeruuseen, jotta joukkue voisi jatkaa vielä vuoden vanhassa omistuksessa ja hän onnistui keräämään viikossa noin neljäsosan vaaditusta summasta muutamien sijoittajien lisäksi, mutta tarpeeksi suurta summaa hän ei saanut kerättyä.

− Olemme todella surullisia, Schubert kertoi omalla Twitter-tilillään.

− Valitettavasti emme löytäneet kumppania kahden joukkueen ylläpitoon, seuran taustayhtiöstä kerrottiin.

Hamburg Freezers ei voittanut kertaakaan Saksan mestaruutta, mutta he olivat toistakymmentä kertaa DEL-liigassa pudotuspeleissä. Suomalaisista seurassa pelasivat esimerkiksi Jere Karalahti ja Kimmo Kuhta.

 

NHL-kaukaloissa Suomen aikaa ensi yönä pelataan Pittsburgh Penguinsin ja Tampa Bay Lightningin seitsemäs kohtaaminen. Kamppailusta pääset lukemaan lisää täältä.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: SM-liigan kriisijoukkue antoi legendalle tylyt lähtöpassit
VIDEO: Ilves sai ensi kaudeksi lisenssin SM-liigaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa