Hamiltonin shokkisiirto tulossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 03/10/2015
Jaa tämä...

Hallitsevan mestarin Lewis Hamiltonin leiristä kuuluu kummia. Miehen on pitkään huhuiltu allekirjoittavan uuden sopimuksen Mercedeksen kanssa, mutta 30-vuotias britti ei ole vielä raapustanut nimeään papereihin. Ilmeisesti kuitenkin tällä hetkellä kiikasta toisesta suunnasta, ja Toto Wolff ei ole suostunut Hamiltonin suureen palkkapyyntöön. Joidenkin lähteiden mukaan osapuolet ovat yhden Australian lähtösuoran päässä toisistaan.

Englantilainen kohulehti Mirror onkin tästä saanut vettä myllyynsä ja kertoo että Hamiltonia lähestyttiin viime kaudella Ferrarin leiristä pariinkin otteeseen. Ferrarin huhutaan tekevän Hamiltonille tarjouksen, josta Lewiksen on melkein mahdoton kieltäytyä. Ajaminen Maranellon punaisella paholaisella kun kuuluu varmasti kaikkien kuskien märkiin päiväuniin.

Lewis oli otettu viime vuonna vastaanotosta jonka hän sai muun muassa Monzassa ja kukapa ei pitäisi italialaisesta ruuasta, intohimosta ja kauniista naisista. Ja tietenkin upeista autoista.

Sebastian Vettelin sopimus Ferrarin kanssa alkoi juuri, mutta Kimin soppari on loppumassa tämän kauden jälkeen. Jos Ferrari on niin hyvässä tikissä kun varikolla kuiskitaan, saattaa Hamilton saada hyvinkin viekottelevan kutsun Ferrari-tiimiin. Mielenkiintoiseksi tästä siirrosta puolestaan tekisi se, että Wolffin manageroimalle Valtteri Bottakselle voisi irrota Williams-kauden jälkeen paikka Mercedeksellä. Ja mitä Kimi tekee? Päättyykö ura Ferrarilla vai meneekö Kimi vielä vaikkapa… Mercedekselle?

Kohta se alkaa, F1 kausi 2015!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut

Nordicbet-10