VIDEO: Hans Backe jättämässä Suomen maajoukkueen?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Huuhkajien päävalmentaja saattaa pian vaihtaa maisemaa.

Suomen jalkapallomaajoukkue sai tammikuussa uuden päävalmentajan, kun ruotsalainen Hans Backe otti Huuhkajat haltuunsa, mutta hänen alaisuudessaan sinivalkoiset eivät ole saaneet lainkaan menestymistä. Suomi ei ole voittanut Backen johdolla otteluakaan.

Backe kertoi Pohjalaiselle, että hän ei aio pitää kiinni päävalmentajan paikastaan, jos Suomi menettää mahdollisuudet MM-kisoihin.

– En aio pitää paikastani kiinni, jos koen että tulokset ovat huonoja emmekä saa hommaa toimimaan. Suomi on siinä pisteessä, että sen täytyy tulevaisuutta ajatellen miettiä pidempää päävalmentajan työsuhdetta, Backe totesi lehdelle.

Suomella on seuraavaksi ohjelmassa MM-karsintaottelu Islantia vastaan Reykjavikissa. Islanti pelasi kesällä loistavat EM-kisat selviytyen aina puolivälieriin asti. Backen mielestä suomalaisia ei ole hankalaa saada uskomaan, että parempiaan vastaan pystytään menestymään.

– Pelaajat katsoivat kisoja ja huomasivat tottakai Islannin menestyksen. Pelaajamme ajattelevat, jos Islanti pystyi, mekin voimme. Jos pelaamme hyvin Islannissa, saamme runsaasti itseluottamusta loppuvuoden kahteen vaikeaan otteluun.

Backen mukaansa pettymykseen päättynyt EM-karsinta ei enää näy pelaajissa. Ruotsalainen haluaa pelaajiensa kanssa avoimen dialogin, mutta myöntää, että sen kanssa on vielä paljon töitä tehtävänä.

– EM-karsintojen päätös oli hyvä. Se toi luottamuksen hyvistä tuloksista koko ryhmälle, Backe vakuutti.

Katso Suomen edellisen ottelun parhaat palat:

 

Peliyhtiö Unibet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Pohjalainen

Lue myös:
VIDEO: Manchester Unitedille shokkitappio Eurooppa-liigassa
VIDEO: Werder Bremenin koko valmennusjohdolle potkut

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa