VIDEO: Hans Backe Ylellä Kroatia-tappion jälkeen: ”Pelasimme uskomattoman hyvin”

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/10/2016
Jaa tämä...

Huuhkajien päävalmentaja oli tyytyväinen eilisen peliesitykseen.

Jalkapallon MM-karsintoja pelattiin jälleen sunnuntaina, ja Suomi hävisi vähemmän yllättäen Kroatiaa vastaan numeroin 0-1. Siitä huolimatta ruotsalainen päävalmentaja Hans Backe kehui pelaajiaan Yle Urheilulle antamassa haastattelussa.

Backe valmensi sunnuntaina uransa kymmenennen ottelun Huuhkajien päävalmentajana. Hän ei ole voittanut vielä kertaakaan. Ylen haastattelussa Backe kuitenkin pysyi positiivisenä. Tämä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hän antaa medialle varsin mielenkiintoisia kommentteja. Monet muistavat nimittäin Pohjalaiselle annetun haastattelun, jossa Backe kertoi jo mahdollisesta erosta.

– Sanon, että on pettymys hävitä kaksi ottelua. Samalla totean, että tämä oli meiltä erittäin hyvä esitys, kun ajatellaan takaiskuja, joita meillä on ollut. Olimme ilman seitsemää aloituskokoonpanon pelaajaa, ja siksi pelasimme uskomattoman hyvin, Backe totesi.

Backe kuvaili Suomen otteita jopa fantastisiksi, vaikka keskityksestä tullut maali risoi valmentajaa.

– Näytimme, että pystymme pelaamaan maailmanluokan joukkuetta vastaan.

Katso videolta eilisen pelin huippuhetket:

 

MM-karsinnat jatkuvat Suomen osalta marraskuussa. Ensi viikonloppuna pelit jatkuvat esimerkiksi Valioliigassa ja La Ligassa.

Peliyhtiö Veikkaushuone on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Roman Eremenko antanut positiivisen dopingnäytteen?
VIDEO: Cristiano Ronaldo teki neljä maalia Portugalin paidassa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa