Suomi kohtaa keskiviikkona Kyproksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Mixu lupaa Joel Pohjanpalolle peliaikaa A-maajoukkueessa.

Suomen A-maajoukkue kohtaa Kyproksen vierasottelussa keskiviikkona klo: 19.00. Suomi ei pääse otteluun aivan ykköskokoonpanolla, mutta tämä on hyvä näytönpaikka nuorille! Suomen kokoonpanosta ovat varmuudella poissa Niklas Moidander sekä Roman Eremenko. Yksi Suomen nuorista ja lupaavista pelaajista on Joel Pohjanpalo.

Mika-Matti ”Paksu” Paatelainen halusi Joel Pohjanpalon jo nyt Suomen A-maajoukkueeseen mukaan. Tämä on tietysti Joelille todella hieno asia ja hän saa varmasti lisää itseluottamusta tekemiseen. Mixun tavoitteena on ajaa Pohjanpalo A-maajoukkueeseen sisään.

– Peliminuutteja olen ajatellut antaa Joelille. Menemme pelaajakehitys edellä ja katsoin, että on hyvä tuoda Joel mukaan A-maajoukkue kuvioihin nyt ja ajaa häntä pikku hiljaa joukkueeseen sisään. Toivottavasti siihen ei kovin kauan mene, toivoo Paatelainen.

Betsson tarjoaa Suomen voitolle 2,50 kertoimen

> Lue lisää

Kokeile nyt Betssonin urheiluvedonlyöntiä. Annamme urheiluvedonlyönnin uusille pelaajille tutustumistarjouksena 100% bonuksen 100€ asti. Bonustarjous on voimassa marraskuun loppuun asti!