VIDEO: Harri Säteri KHL:n viikon maalivahti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Suomalaismaalivahti nauttii Venäjällä suurta luottamusta.

Jääkiekon KHL-kaukaloissa pelaava Harri Säterin erinomaiset peliesitykset huomattu Venäjän korkeimmalla sarjatasolla, sillä kolmatta kautta HK Vitjazin kokoonpanossa pelaava suomalainen arvostettiin KHL:n vIikon parhaaksi maalivahdiksi.

Viime viikolla Säteri torjui joukkueelleen kaksi voittopeliä Torpedosta ja Sibiristä torjuntaprosentilla. Edellämainituissa kamppailuissa torjuntaprosentti oli erinomainen 97,33. Sen lisäksi suomalaistorjuja sai tililleen kauden ensimmäisen nollapelinsä.

Vitjaz on voittanut Säterin torjuntavastuun aikana alkukaudesta yhdeksästä mahdollisesta ottelusta kuusi. Suomalaistorjuja on päässyt näyttämään osaamistaan myös kansainvälisellä tasolla, sillä hän pelasi viime kaudella Leijonien neljässä EHT-ottelussa.

Säteri on pelannut SM-liigaa Tapparassa. Edellisen kerran hänet nähtiin Suomen korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2010-2011.

KHL-maalivahtien tilastossa Säteri on suomalaistorjujien vertailussa tällä hetkellä kolmantena. Hänen edellään ovat Amurin Juha Metsola ja Jokereiden Riku Helenius, jolle on luvassa enemmän vastuuta tähtimaalivahti Ryan Zapolskin lähdön jälkeen.

Katso videolta Säterin komeita torjuntoja:

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Kanada murskasi Venäjän World Cup välierässä
VIDEO: Sami Vatanen pelasi mikitettynä Pohjois-Amerikan nuoria vastaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa