Harrison - Blake | Tennis 18.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Onko kokeneesta Blakesta yllättämään Harrisonia?

Harrison – Blake (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 
Harrison – Blake (+4,5 peliä), merkki 1, kerroin 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Atlantan ensimmäisen kierroksen ottelussa Ryan Harrison kohtaa kokeneen James Blaken. Ottelussa on vain yksi suuri suosikki ja se on Harrison. Tällä hetkellä Harrison on loistavassa pelivireessä ja muutenkin on selkeästi kehittynyt esimerkiksi viime vuodesta. Harrisonin ongelmat eivät ole ikinä olleet pelillisellä puolella. Harrisonilla on erittäin hyvät syötöt sekä hyvät peruslyönnit. Harrisonin kakkossyöttökin on todella hyvä! Sen sijaan ongelmat ovat olleet jossain aivan muualla, nimittäin mailat ovat lennelleet, jos homma ei ole toiminut. Viime turnauksessa Newportissa Harrison selviytyi semifinaaleihin – kertoo siitä, että kehitystä on tapahtunut.

Harrisonin vastustaja, James Blake on surkeassa pelivireessä. Ikää alkaa olemaan paljon eikä jalatkaan enää kulje kuten ennen. Viime ottelussaan Blake hävisi Wimbledonin ensimmäisellä kierroksella 3-1 Benjamin Beckeriä vastaan. Sitä ennen Blake oli pelannut otteluita todella vähän, jotain loukkaantumista saattaa jälleen olla Blakella taustalla.

Vaikeaa kuvitella Blaken pystyvän haastamaan Harrisonia. Tällä hetkellä Harrison on erinomaisessa pelivireessä ja jos samanlaiset esitykset jatkuvat, Blake tulee häviämään suoraan kahdessa erässä. Blaken mahdollisuudet ovat siinä, että Harrison turhautuu. Esimerkiksi viime vuonna se olisi ollut todennäköistä – enää ei. Harrison menee jatkoon ilman muuta.

Veikkaussivut | Tuomas