VIDEO: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Harry Kanesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: GABRIEL BOUYS / AFP

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 16.5.2015

Lontoolaisseura Tottenham Hotspursin sensaatiohyökkääjä Harry Kane on tällä hetkellä yksi maailman halutuimpia jalkapalloilijoita. Tottenhamin oma kasvatti on paukuttanut tällä kaudella Hotspurs-valmentaja Mauricio Pochettinon alaisuudessa ensimmäisellä kaudellaan kaikki liigat huomioon ottaen peräti 31 maalia 51 ottelussa. Saarivaltakunnassa onkin tällä hetkellä suuret odotukset miestä kohtaan, ja Kanesta odotetaan Englannin maajoukkueen ”kolmen leijonan” pelastajaa.

Manchester United vai La Liga?

Loistavan kauden pelannut Kane on tällä hetkellä päivittäin siirtohuhujen kohteena. Muun muassa Manchester Unitedin manageri Lous Van Gaal on ilmaissut kiinnostuksensa tätä nuorta hyökkääjä kohtaan. The Times-lehden urheilusivut uutisoivatkin perjantaina 15.5 Van Gaalin lisänneen miehen manchesterilaisten kesänhankintalistalle. Huhujen mukaan Van Gaal on jättänyt jopa 40 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen Kanesta. Eri tiedotusvälineet Englannista ovat kuitenkin osanneet kertoa, että Tottenham ei tule hyväksymään tarjousta, ja että he haluavat pitää kultapojan riveissään hinnalla millä hyvänsä. Moni vääräleuka on kuitenkin jo ennättänyt huomauttamaan, ettei Tottenhamin pitänyt luopua aikoinaan Kroatitähti Luka Modricista eikä Walesin maajoukkuemiehestä Gareth Balestakaan….

Manchester Unitedin lisäksi myös Espanjalaisen jalkapallon jättiläiset Barcelona ja Real Madrid ovat tällä hetkellä Kanen kintereillä. Miehen oman uran kannalta olisi kuitenkin järkevintä pelata vielä vuosi tai kaksi White Heart Lanella Tottenhamin paidassa isossa roolissa, mieluummin kuin jäädä statistiksi edellä mainittujen suurseuran tähtien rinnalla.

Jos Harry Kane on sinulle vielä syystä tai toisesta tuntematon, niin ohessa video jossa on tiivistetty minuuttiin ”Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Harry Kanesta”.