Hart, Bravo ja Cillessen maalivahtiruletin pyörteissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Web
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Euroopan suurimmissa jalkapallosarjoissa tehdään täyttä häkää vielä viime hetken pelaajakauppoja ennen kuin jalkapallonsiirtoikkuna sulkeutuu viimeinen päivä elokuuta. Tällä hetkellä sopimuksia vääntää hiki hatussa La Ligan suurseura FC Barcelona, joka on myymässä maalivahtinsa Claudio Bravon Valioliigaan Manchester Cityyn, ja sitä myöden he tarvitsevat tietenkin uuden miehen tolppien väliin.

Hollantilaiset ja englantilaiset lehdet näyttävät olevan täysin varmoja siitä, että FC Barcelona on hankkimassa Chilen maajoukkueen kapteenin Claudio Bravon korvaajaksi Hollannin maajoukkueen ja Ajax Amsterdamin ykkösmaalivahdin Jasper Cillessenin.

Hollantilaislehti De Telegraafin tietojen mukaan Barcelona on tehnyt 27 – vuotiaasta Cillessenistä 10 – 12 milljonan euron suuruisen tarjouksen Ajaxille. Cillessen liittyi Ajaxiin vuonna 2011 NEC:stä. Mies on pelannut sen jälkeen Hollannin suurimman seuran paidassa yli 100 ottelua kaikki kilpailut huomioon ottaen. Hollantilaiselle on kertynyt kokemusta niin Mestarien liigasta kuin jalkapallon MM-kisojen pudotuspeliotteluista. Cillessenin paikka Barcelonassa tulisi todennäköisesti olemaan joukkueen saksalaisvahdin Marc-André ter Stegen kirittäjänä.

Aiemmin Barcelona keskusteli Valencian kanssa heidän maalivahdistaan Diego Alvesista, mutta näyttää siltä, että jos Alves liikahtii johonkin niin Sevillaan, joka taas eliminoi Joe Hartin mahdollisen siirron Sevillaan. Näin se piiri pieni pyörii!

Lue myös:

VIDEO: USAIN BOLTILLE URAN KAHDEKSAS OLYMPIAKULTA

BUFFALO SABRES AIKOO PELUUTTAA RASMUS RISTOLAISTA JATKOSSA SÄÄSTELIÄÄMMIN