Haulan johtama ketju kerää kehuja - "He ovat tehneet loistavaa työtä" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Erik Haulan väkevät otteet ovat tehneet vaikutuksen Minnesota Wildin päävalmentajaan Mike Yeoon.

Monien loukkaantumisten vuoksi Erik Haula sai jälleen näytönpaikan Minnesota Wildin hyökkäyksessä. 22-vuotias suomalaishyökkääjä nostettiin farmiseura Iowa Wildistä NHL:ään johtamaan Minnesotan nelosketjua.

Haula on tehnyt Stephane Veilleux’n ja Torey Mitchellin kanssa hyvää jälkeä pienelläkin roolilla. Viime lauantaina Haula sai saalistettua uransa ensimmäisen NHL-maalin ottelussa Dallas Starsia vastaan.

Minnesota Wildin päävalmentaja Mike Yeo onkin ollut erittäin tyytyväinen Haulan ja koko nelosketjunsa pelaamiseen.

– Heidän pelaamisensa on vienyt koko joukkueen peliä eteenpäin. Heidän nopeutensa on vahvuus, kommentoi Yeo.

– Haula tuo ketjuun oman ulottuvuutensa. Hänen pelaamisensa avaa tilaa Mitchellille ja Veilleux’lle. He ovat tehneet loistavaa työtä hyökkäyspäässä ja karvauksessa. Haula pelaa myös puolustuspäässä erittäin hyvin, joten he ovat saaneet lisää jääaikaa.

Lauantaina pelatussa Stars-ottelussa Haula onnistui muutenkin kuin pelkästään maalinteossa. Yeo nimittäin asetti suomalaishyökkääjän pimentämään Starsin taiturihyökkääjä Tyler Seguinia.

Haula hoiti tonttinsa mainiosti, sillä Seguin sai saalistettua ottelussa vain yhden kakkossyötön ylivoimalla. Huippuhyökkääjän tehotilasto näytti ottelun jälkeen lukemaa -2.

– Dallas muutti ketjujaan viime ottelussa, Jamie Benn ja Seguin erotettiin. Saatoin luottaa nelosketjuun, että se voi pelata Seguinia vastaan. Tilanne oli kova haaste nuorukaiselle ja Haula todellakin vastasi siihen, hehkutti Yeo.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut