Ronaldo: Jos Hazard tulee, minä lähden

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/05/2017
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldo ei halua Eden Hazardia Real Madridiin, ja ex-tähti Michael Balack neuvoo Hazardia pysymään Lontoossa. Ehkä kannattaisi kuunnella, Eden!

Chelsean Eden Hazardia ollaan viemässä Real Madridiin kesällä, mutta vastustus on kovaa. Entinen Chelsean ja Bayern Munchenin tähtipelaaja Michael Ballack sanoi hiljattain Daily Mirror -lehdessä, että Hazardin olisi parempi jättää Real Madrid väliin ja pysyä Chelseassa, aivan kuten hän itse teki aikoinaan.

Ballackin mukaan Hazardilla menisi muutama vuosi ennen kuin Real Madridista tulisi hänelle sopiva ympäristö pelata. Chelsean Stamford Bridgellä Hazard on tähti, ja joukkue aika paljon pyörii Hazardin ympärillä. Tämän aseman saaminen kesti Chelseassakin tovin.

Ballack on sitä mieltä, että ”introvertti” Hazard olisi hankaluuksissa Madridissa, jossa koko joukkue on täynnä valtavia egoja. Supertähtien ryhmään on hankala tulla ja saada paikka nokkimisjärjestyksen kärkipäästä.

”Hazardilla ei ollut hyvä viime kausi, ja joskus ei tiedä, että miten pelaajalle oikein käy. Minusta tuntuu, että Hazard on tunteellinen pelaaja, joka tarvitsee valmentajan ja joukkueen tukea myös yksityiselämän puolella, jotta peli kentällä sujuisi. Olen varma, että jos hän lähtisi Real Madridiin, niin kaiken tuon eteen pitäisi taistella, ja se veisi aikaa”, Ballack sanoi lehdistölle.

Real Madridin suuret egot eivät ole olleet innostuneita Hazardin siirtouutisista. Express uutisoi hiljattain, että Real Madridin suurin tähti ja suurin ego Cristiano Ronaldo olisi ilmoittanut seuran johdolle listan pelaajista, joita ei saa ostaa. Muuten Ronaldo itse lähtisi seurasta. Eden Hazard on Ronaldon ”ei-saa-ostaa” -listalla. Toinen erinomainen pelaaja, jota Ronaldo boikotoi on ranskalainen Antoine Griezmann.

Kesän jalkapallovedot Unibetilla!>>