HC Keski-Uusimaa - Peliitat 18.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Onko Peliitat pelkkä välipala Keski-Uusimaalle?

HC Keski-Uusimaa – Peliitat, merkki 1, kerroin 1,50 Unibet
HC Keski-Uusimaa – Peliitat (+1), merkki 1, kerroin 1,92 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,50 | 4,85 | 4,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksessä pelataan tänään viisi ottelua, Peliitat matkustaa HC Keski-Uusimaan vieraaksi. Lähtökohtaisesti ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on luonnollisesti HC Keski-Uusimaa. Mielenkiintoisen ottelusta tekee se, että kummankaan joukkueen päävalmentajat eivät ole tässä ottelussa mukana. Sarjataulukossa HC Keski-Uusimaa on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Peliitat löytyy sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yli kaksikymmentä pistettä HC Keski-Uusimaan eduksi. HC Keski-Uusimaa on kaiken kaikkiaan pelannut äärimmäisen hyvän alkukauden ja siitä palkintona kotijoukkue jahtaa sijoituksia runkosarjassa heti kärjen takana. 

Peliittojen puolustus on ollut tähän mennessä Mestiksen surkeinta, sillä vierasjoukkueen verkot ovat heiluneet pitkälti toista sataa kertaa! Peliittojen alakerta on vuotanut siihen tahtiin, että voitoista haaveileminen on vierasjoukkueelle ollut suhteellisen vaikeaa. Varsinaisella peliajalla Peliitat on saalistanut yhteensä kuusi voittoa, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Peliitat luottaa tiiviiseen joukkuepelaamiseen, mutta mitään hyötyä siitä ei ole, jos omissa verkot soivat tähän tahtiin. Peliittojen on saatava puolustustaan tiiviimmäksi tai muussa tapauksessa tästä kaudesta on vierasjoukkueen kohdalla tulossa pelkkä vitsi. Yhtenä syynä puolustuksen vuotamiseen voidaan pitää sitä, että vierasjoukkue on kärsinyt melko paljon loukkaantumisista. Peliittojen materiaali ei luonnollisestikaan kestä niitä.

Peliitat tulee tässäkin ottelussa sumputtamaan keskialuetta ja yrittävät parhaansa mukaan rokottaa HC Keski-Uusimaan virheistä. Paikkoja Peliitat ei kuitenkaan tule montaakaan saamaan, jos vierasvoittoa Peliitat tosissaan lähtee tästä kamppailusta metsästämään. Peliitat on viime aikoina hieman terävöittänyt puolustustaan, mutta edelleen vierasjoukkueen kohdalla tulee liikaa otteluita, joissa verkot heiluvat viittä tai kuutta kertaa. Kahteen edelliseen vierasotteluun Peliittoille ollaan tehty kolmetoista maalia. HC-Keski Uusimaalta sivussa ovat Tommi Laine, Julius Nyqvist sekä Nikke Kettukangas. Paluun kotijoukkueen vahvuuteen puolestaan tekevät Otto-Eemeli Linke sekä Edgar Lukjanov. Lähtökohtaisesti HC Keski-Uusimaa on ilman muuta selkeän ennakkosuosikin asemassa.

Veikkaussivut | Tuomas