HC Keski-Uusimaa - SaPKo 15.1.2014 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Tekevätkö Pässit turhan reissun Keravalle?

HC Keski-Uusimaa – SaPKo, merkki 1, kerroin 1,50 Bet365
HC Keski-Uusimaa – SaPKo (+1), merkki 1, kerroin 1,83 PAF

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,50 | 4,75 | 4,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelutarjontaa, SaPKo matkustaa Savonlinnasta testaamaan HC Keski-Uusimaan päivän vireen. Sarjataulukossa HC Keski-Uusimaa on tällä hetkellä toisena, kun taas SaPKon sijoitus tässä vaiheessa on yhdestoista. Joukkueiden välinen piste-ero on kolmekymmentä pistettä HC Keski-Uusimaan eduksi. Tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on HC Keski-Uusimaa. Kotijoukkue lähtee millä mittarilla katsottuna tahansa tähän otteluun luonnollisesti selkeänä ennakkosuosikkina. HC Keski-Uusimaa on viimeistellyt 131 maalia ja sehän tarkoittaa Mestiksen mittakaavassa maaleja toiseksi eniten heti Sportin jälkeen. Varsinkin Keravalla pelatessa HC Keski-Uusimaa on ollut käytännössä lähes voittamaton. Yhdeksäntoista kotiottelua ovat keravalaisille tuottaneet vaatimattomasti neljätoista voittoa.

SaPKon lähtökohdat tätä ottelua ajatellen eivät ole ”välttämättä” parhaat mahdolliset, sillä varsinaisella peliajalla savonlinnalaiset ovat vieraissa saalistaneet yhteensä kaksi voittoa – SaPKo on Mestiksen surkein vierasjoukkue! SaPKon materiaali on todella rajallinen, mutta onhan se jo puhtaasti säälittävää, että noin kahteenkymmeneen vierasotteluun savonlinnalaiset eivät ole käytännössä saaneet mitään aikaiseksi. SaPKon kapea materiaali on joutunut viime aikoina muutenkin todella kovalle koetukselle. Vierasjoukkue on pelannut viime otteluissaan paljon jatkoille menneitä kamppailuita. Edellisellä kierroksella SaPKo nappasi hienon voiton Jokipojista 3-2 numeroin, mutta viiteen edelliseen otteluun SaPKo on neljästi pelannut jatkoille saakka – se ei voi olla kokonaisuutta ajatellen olla näkymättä vierasjoukkueen fyysisessä pelivireessä.

SaPKo on osoittanut viime otteluissaan olevansa yllätysvalmis ”raatajajoukkue” ja itseasiassahan vierasjoukkue pelaa juuri valmentajansa näköistä jääkiekko. Sarjataulukkoa tässä tapauksessa HC Keski-Uusimaalla ei ole varaa lähteä liikaa tuijottamaan, sillä väärällä asenteella kotijoukkue ei tähän otteluun voi lähteä. Lähtökohtaisesti joka tapauksessa HC Keski-Uusimaa nostetaan erinomaiseksi pelikohteeksi. Kotijoukkuehan esittelee uusimpana kasvonaan Markus Rämän. Hän viimeisteli kovalla tahdilla maaleja Suomisarjassa. Kieltämättä HC Keski-Uusimaalla on hieman loukkaantumisongelmia Juuso Forsströmin, Matias Perkkiön sekä Jesse Urosen johdolla, mutta siitä huolimatta kotivoitto vaikuttaisi kierroksen todennäköisimmältä lopputulokselta. Jopa maalin tasoituksella kotivoittoa kelpaa lähteä vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas