VIDEO: SM-liigan puheenjohtaja kiistää uutisen Espoo Unitedin noususta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/06/2016
Jaa tämä...

Torstaina on liikkunut monenlaista huhua Espoo Unitedin tulevaisuudesta.

Aiemmin torstaina Ilta-Sanomat ja Veikkaussivut uutisoi, että Espoo United pelaa todennäköisesti jääkiekon SM-liigassa kaudella 2017-2018. Ilta-Sanomien mukaan SM-liiga ja Suomen jääkiekon vaikutusvaltaiset tahot ovat jo tehneet ”henkisen periaatepäätöksen”, jonka mukaan espoolaisseura saisi ensi kaudella oikeuden pelata maan korkeimmalla sarjatasolla.

SM-liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen tyrmää Ilta-Sanomien uutisen Yle Urheilulle antamassa haastattelussa.

– Ei pidä paikkansa. En tiedä, mistä tuo tieto on tullut. Olin itsekin yllättynyt, kun äsken näin tällaisen uutisen, Hiltunen kertoi.

– Meillä on selkeä sopimus liiton ja SM-liigan kanssa. Seuraavat kaksi kautta SM-liigassa on kiinni, ja näillä mennään. Me tuemme ja ”koutsaamme” Mestis-seuroja kehittymään eteenpäin. Tämä on siis ankkauutinen.

 

SM-liigassa käydään tänään neljä ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Oulussa, kun yhteen iskevät Kärpät ja KalPa. Kolmessa muussa pelissä SaiPa kohtaa TPS:n, Lukko testaa KooKoon pelivireen ja Ilves pelaa HPK:ta vastaan.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: NHL-sivusto ennustaa suomalaisille jälleen hyvää varaustilaisuutta
VIDEO: Jenkkilehti nosti Sebastian Ahon NHL-tulokkaiden kärkeen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa