Video: Tästä Heleniukselle tyrmäyksen mallia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Ben
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

KUVA: AFP PHOTO

Veikkaussivujen toimitus | Teemu 13.6.2015

Tänään on suomalaisen nyrkkeilyn suuri päivä, kun kotimainen raskaansarjanottelija Robert Helenius ottelee Georgialaista Beka Lobjanidzeniä vastaan. Ottelun tekee erityisen tärkeäksi se seikka, että tämä on erilaisten loukkaantumisten ja entisen työnantajan kiusaaman Heleniuksen viimeinen mahdollisuus raivata tiensä maailmanhuipulle. ”Pohjolan Painajaisella” ei siis ole muuta vaihtoehtoa kuin voitto, mikäli hän mielii uransa jatkuvan. Ottelu käydään 3 500 henkeä vetävällä Vaasa Areenalla. Mikäli Vaasan Sportin Liigaotteluiden tunnelmasta voi vetää mitään johtopäätöksiä, niin hallissa tulee olemaan aivan helvetillinen tunnelma! Heleniuksen lisäksi Nordic Nightamare – Second Ice Age nimissä ottelutapahtumassa on liekeissä suomalaiset Sami Enbom, Petteri Fröjdholm, Jussi Koivula, Janne Forsman, ja Mathias Eklund.

Lue kattavampi uutinen Heleniuksen ottelusta tästä.

Mikäli mielit tienata helposti kesälomarahat niin käy katsomassa vihje illan otteluun!

Nyrkkeilynhistoria tuntee monia suuria iskijöitä ja hienoa tarinoita. Julkaisemmekin tänään videon jossa esitellään kuluvan vuosisadan hienoimpia nyrkkeilykehissä nähtyjä tyrmäyksiä. Toivottavasti näemmekin Robert Heleniukselta tänään jonkun yhtä mahtavan tyrmäysiskun kuin videolla esiintyviltä taistelijoilta. Ja koska Heleniuksen tähtäin on korkealla maailman huipulla, niin pitää tietenkin toivoa että niitä huikeita tyrmäyksiä tultaisiin näkemään Robbelta vielä tämänkin illan jälkeen kymmeniä kertoja, ennen kuin mies vetäytyy voittamattomana eläkkeelle maailman huipulta.

Ohessa siis katseltavaksi video jossa on tämän vuosisadan parhaita tyrmäyksiä. Mikä voisikaan olla parempi tapa nostaa fiilistä ennen myöhäisillan iskujen vaihtoa?

Vaasa on ollut tämän illan ottelun lisäksi tällä viikolla esillä myös Vaasan Sportia koskevien uutisten myötä:

Vaasan Sport hankki maajoukkuepelaajan!

Vaasan Sportille jättimäiset voitot!