Helsingborg - Celtic | Mestarien Liiga 21.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

HJK:n tiputtanut Celtic vierailulle Ruotsiin.

Helsingborg – Celtic, merkki X, kerroin 
Helsingborg – Celtic, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Jalkapallon Mestarien Liigan karsintoja, HJK:n jatkosta tiputtanut skotlantilaisjätti Celtic matkustaa toiseen pohjoismaahan, tällä kertaa Ruotsiin, jossa skotlantilaisia odottaa Helsingborgin kohtaaminen. Ennakkoon tiedossa on erittäin vähämaalinen sekä tasainen kohtaaminen. Celtic tosiaan voitti viime karsintakierroksella HJK:n, mutta missään tapauksessa Celtic ei ole vakuuttanut muuten millään tavalla.

Helsingborg tarvitsee kotiottelustaan hyvän tuloksen. Vierasmaalia ei missään tapauksessa voi vierailijoille päästää. Celtic on joukkueista laadukkaampi, mutta nyt kotona pelatessaan Helsingborg lienee lievä suosikki. Helsingborg on viimeisissä kotiotteluissaan viimeistellyt hurjan määrän maaleja. Sen ei pidä kuitenkaan antaa turhaan hämätä, sillä vastassa ovat olleet vähän mitä B-joukkuetta milloinkin. 

Celtic jäi viikonloppuna vieraissa 1-1 tasapeliin Skotlannin liigassa surkeaa Ross Countya vastaan! Celtic pelasi kesänkin aikana paljon harjoitusotteluita eikä menestystä tullut melkeinpä ollenkaan, joten ei Skotlannin liigan heikko avaus yllätä. Celtic lähtee varmasti metsästämään yhtä vierasmaalia, sillä näin tasaiseen otteluun on mahdotonta muuten lähteä suosikkia hakemaan.

Veikkaussivut | Tuomas