Helsingin Challenger -turnaus käyntiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2012
Jaa tämä...

Viikon ajan suomalaisilla mahdollisuus seurata huipputennistä!

ATP-kauden päätösturnauksen loppu lähenee, mutta Helsingissä käynnistyy alkavalla viikolla Challenger -tason turnaus. Kyseessä on turnaus, josta voittaja kuittaa itselleen 125 ATP-rankingpistettä sekä 125 000 euroa. Ehdottomasti turnauksesta voidaan odottaa Challenger -tason turnaukseksi kovatasoista. Turnauksen suurimpia tähtiä ovat Suomen Jarkko Nieminen, Venäjän Dmitry Tursunov, Saksan Philipp Petzschner sekä Slovakian Lukas Lacko.

Lähtökohdat turnaukseen ovat mielenkiintoiset ilman muuta, sillä niin Puolan Jerzy Janowicz kuin myös Kroatian Ivo Karlovic olivat tulossa Helsinkiin, mutta lopulta molemmat jäivät turnauksesta sivuun. Molempien pelaajien olisi ollut varmasti hienoa nähdä pelaamassa, mutta lopulta näin tällä kertaa. Jarkko Niemisen pelipäiviä on hankalaa lähteä vielä ennen turnausta ennustamaan, mutta todennäköisesti ensimmäisen kierroksen ottelu pelataan joko tiistaina illalla tai jopa vasta keskiviikkona.

Mikäli Helsingissä sijaitsevaan Talin tenniskeskukseen ei syystä tai toisesta pääse tennistä katsomaan, Helsingistä on saatavilla kahdelta kentältä pitkin päivää suorina tennisotteluita. Tarkemmat tiedot otteluista sekä alkamisajoista löytyvät suoraan kilpailunjärjestäjien sivustoilta.

Veikkaussivut | Tuomas