VIDEO: Henri Kontiselle uran kahdeksas ATP-turnausvoitto

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/01/2016
Jaa tämä...

Suomalaispelaaja juhlii mestaruutta Saksassa.

Henri Kontinen ja John Peers ovat voittaneet ATP-turnauksen nelinpelin Münchenissa. Kontiselle ATP-turnausvoitto oli uran kahdeksas.

Kontinen ja Peers voittivat finaalissa Juan Sebastian Cabalin ja Robert Farahin numeroin 6-3, 3-6, 10-7. Samainen kolumbialaispari voitti heidät pari viikkoa sitten Monte Carlon Masters-turnauksessa.

– Silloin Cabal ja Farah veivät voiton, mutta pienestä se oli silloinkin kiinni. Osasimme odottaa tasaista vääntöä, ja sellainen tuli. Onneksi nyt meni näin päin, Kontinen totesi Tennisliiton tiedotteessa.

– Pelaaminen on Jenkki-reissun jälkeen tuntunut meistä molemmista hyvältä. Toki massalla on mukava pelata, mutta ei se ole ollut niinkään alustasta kiinni. Homma on vain toiminut, hän jatkoi.

Kontinen ja Peers eivät pääse juhlimaan Münchenin ykkössijaa pitkään, sillä he pelaavat heti ensi viikolla Madridissa. Kontinen ja Peers aloittavat ottelunsa Espanjassa todennäköisesti tiistaina.

– Ei ole vappua näkynyt täällä, emmekä ehdi juhlia voittoakaan. Aika vauhdilla saadaan mennä. Madridissa pelataan korkealla ja pallo lentää, joten olisi saanut olla enemmänkin kuin yksi harjoituspäivä. Mutta tästä on hyvä jatkaa, Kontinen päätti.

Kontisen turnausvoitoista ensimmäinen tuli Jarkko Niemisen kanssa ja kolme seuraavaa Marin Draganjan kanssa. Kaksi muuta ovat tulleet Treat Hueyn parina. Lisäksi Peersin kanssa Kontinen on voittanut yhteensä kaksi ATP-kisaa, joista ensimmäinen tuli aivan alkukaudella Brisbanessa.

 

ATP-tenniksessä sunnuntai tarjoilee finaalitapahtumia niin Istanbulista, Münchenista kuin myös Estorillistä.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana ATP- ja WTA-turnausten otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa tennisturnausten otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
Amerikkalainen teinisensaatio teki tennishistoriaa
VIDEO: Tennistähti rajussa laskussa – tiedossa valmentajan vaihto?

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa