VIDEO: Ruotsille loistouutisia - Henrik Lundqvist jälleen pelikunnossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tre Kronorin tähtimaalivahti on jälleen terveenä.

Jääkiekon World Cupissa avausvoittonsa Venäjää vastaan napannut Ruotsi saa tiistain Suomi-kamppailuun mieluisen vahvistuksen, sillä tähtimaalivahti Henrik Lundqvist palannee tolppien väliin.

Jacob Markström korvasi Lundqvistin ottelussa Venäjää vastaan ja torjui erinomaisesti Ruotsin voittaessa maalein 2-1. Tre Kronorin kakkostorjuja palkittiin kahdella tähdellä kamppailun jälkeen ja mies esiintyikin World Cupin avauksessa vahvasti.

Lundqvist tehnee nyt siis paluun kokoonpanoon, sillä Venäjää vastaan hän ei pystynyt pelaamaan sairastumisen takia, mutta Leijonia vastaan miehen pitäisi olla aloittavana maalivahtina, mikäli ruotsalainen ei sairastu mystisesti uudelleen.

– Loistavaa, että saimme hänet nopeasti takaisin jäälle. Hän sai vahvan harjoituksen alle tänään, Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg kommentoi lehdistötilaisuudessa kuitenkaan vahvistamatta Tre Kronorin tiistain aloittavaa maalivahtia.

Harjoituksissa Ruotsi oli täysin samoilla ketjuilla kuin Venäjää vastaan. Eniten huomiota harjoituksissa vei ylivoimapelaaminen, jota harjoiteltiin niin viiellä neljää kuin viidellä kolmea vastaan. Huomiota on saanut myös Ruotsin kriisipalaveri World Cupin alla.

Katso videolta Lundqvistin komeimpia torjuntoja:

 

Peliyhtiö Nordicbet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu, Iltasanomat

Lue myös:
VIDEO: Suomen kokoonpano World Cup-avaukseen
VIDEO: Suomi jäi World Cupin avauksessa jyrän alle

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa