VIDEO: Henrikh Mkhitarian siirtymässä ensi kaudeksi Manchester Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Manchesterilaisjätti on vahvistumassa armenialaistaiturilla.

Jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester United on hankkimassa keskikenttämies Henrikh Mkhitarian vahvuuteensa. Armenialaispelaaja on siirtymässä Sky Sportsin mukaan Dortmundista manchesterilaisseuraan 26,3 miljoonan punnan siirtosummalla.

Sky Sportsin mukaan Mkhitarian siirrosta on jo sovittu, ja keskikenttämies käy ensi viikolla lääkärintarkistuksessa. Brittimedia on ehtinyt pitämään jo pidemmän aikaa selvänä sitä, että armenialainen pelaa ensi kaudella Jose Mourinhon alaisuudessa.

Mhkitarian pelaa Armenian maajoukkueessa kapteenin roolissa. Dortmundin vahvuuteen armenialaispelaaja siirtyi vuonna 2013. Tuolloin siirtosumma oli reippaat 23 miljoonaa puntaa.

Manchester United on tekemässä ensi kaudelle merkittäviä pelaajasiirtoja. Zlatan Ibrahimovicin on huhuttu jo pitkään siirtyvän Old Traffordille, mutta asialle tullee varmistus vasta hieman myöhemmin.

Katso videolta armenialaisen parhaita paloja:

 

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Lionel Messi jättää Argentiinan maajoukkueen
VIDEO: Antoine Griezmann jatkosopimukseen Atletico Madridin kanssa

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa