KUVAT: Hervotonta hassuttelua rapakon takana! - "Mitä luulet tämän herran tekevän työkseen?"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2014
Jaa tämä...

Phil Kesseliä ei ihan heti tunnista jääkiekkotähdeksi…

Toronto Maple Leafsia edustava Phil Kessel kuuluu eittämättä kiekkoliiga NHL:n eliittipelaajien joukkoon. Jenkkipelaaja on ylittänyt kausikohtaisen 80 pisteen rajan kahteen kertaan ja tämän ohella hän on edustanut maataan peräti kaksissa olympialaisissa.

Tästä kaudesta lähemmäs 10 miljoonaa dollaria tienaava taituri on naputellut alkaneen sesongin 12 ottelussa tehot 6+10=16 ja majailee koko liigan pistepörssin kolmossijalla.

Kesselissä on kuitenkin yksi ainut ”ongelma”… Herra ei nimittäin näytä yhtään atleettiselta kiekkotähdeltä. Winging It In Motown -sivusto päättikin pureutua tähän seikkaan astetta humoristisemmalla otteella.

[ Jatketaan Mestarien liigan parissa! Tänään tarjolla ilmaiset vihjeet matseihin Bayern-AS Roma ja Ajax-Barcelona! Voit myös lunastaa Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Sivustolla kerrottiin nimittäin hauskasta pelistä, joka liittyi Kesselin harmittomaan ulkonäköön. Itse pelin idea on hyvinkin yksinkertainen. Kesselin kuvaa näytetään häntä tunnistamattomille ihmisille samalla kysyen, mitä kuvan kaveri tekee työkseen.

Twitterissä mainittu Kessel-arvuuttelupeli saikin suuren suosion, kun ihmiset alkoivat keräillä mielipiteitä Leafs-tähden ”todellisesta” ammatista. Vastaukset olivat melkoisen huikeita.

Eräs veikkasi Kesselin olevan videopelien suunnittelija. Toinen taas näki pelurin olevan entinen lapsinäyttelijä. Kesseliä luultiin myös muun muassa hinausautonkuljettajaksi, automekaanikoksi ja (huonoksi) stand up -koomikoksi.

Jokainen voi täällä Suomen maalla tehdä samaa arvuutelua oman tuttavapiirinsä keskuudessa. Kuten näkyy, saadut vastaukset voivat olla mitä vain maan ja taivaan väliltä!

Katso hauskimmat arvuuttelutulokset tästä!

/

/

/

/

/

/

/

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut