VIDEO: Perparim Hetemaj täräytti pallon Juventuksen verkkoon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Hieno osuma

Italian Serie A:ssa nähtiin upea suomalaisonnistuminen, kun Chievon Perparim Hetemaj onnistui maalinteossa Juventusta vastaan. Huuhkaja-pelaaja sai pallon rangaistusalueen ulkopuolelle ottelun viidennellä peliminuutilla, kun Valter Birsan syöttö kimpoili Juventus-pelaajan kautta suoraan suomalaisen jalkaan. Hetemaj tykitti vastapalloon ja peliväline upposi vastustamattomasti Gianluigi Buffonin selän taakse.

Juventus hallitsi kotikentällään ottelua selvästi, mutta 1-1-tasoitusosuma nähtiin vasta 83. peliminuutilla, kun argentiinalainen Paulo Dybala ampui pilkulta ottelun tasoihin. Peli päättyi myös lopulta 1-1-tasapeliin. Hetemaj tahkosi ottelussa täydet 90 minuuttia.

Maali harvinaista herkkua

Hetemaj ei ole herkutellut maaleilla Italian pääsarjassa, sillä viimeisin osuma on vuodelta 2011, kun suomalainen edusti Bresciaa. Keskikentän työmyyrän onnistuminen tuli kuitenkin tällä kertaa makoisaan paikkaan.

Chievo on aloittanut Serie A-kauden erinomaisesti, sillä joukkueella on kolmen pelatun kierroksen jälkeen kasassa jo 7 pistettä. Seura löytyy itseasiassa tällä hetkellä sarjataulukon kärjestä. Toivotaan, että Hetemaj saa lisää onnistumisia kauden mittaan.

Katso maali tästä!

Peliyhtiö Unibet lähettää koripallon EM-kisojen jokaisen ottelun live stream -palvelussaan. Sivusto tarjoaa kattavasti kertoimia myös livevedon puolella.

Lue myös:

VIDEO: Suomella edessään koripallohistoriansa yksi merkittävimmistä otteluista!