Lleyton Hewitt - Marcos Baghdatis 14.2.2014 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Nappaako Marcos Baghdatis komean voiton Lleyton Hewittin kustannuksella?

Lleyton Hewitt – Marcos Baghdatis, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 2,02 ComeOn

ComeOnin kertoimet otteluun 1,50 | 2,53 PELAA TÄSTÄ

 

 

ATP-tennistä Memphisistä, Suomen aikaan aamuyöllä yhteen iskevät Australian Lleyton Hewitt sekä vastaan asettuva Kyproksen Marcos Baghdatis. Kerroinasettelu vaikuttaa olevan ehdottomasti liikaa Lleyton Hewittin suuntaan. Lleyton Hewitt pelaa tässä ottelussa ensimmäisen kamppailunsa koko turnauksen aikana, kun taas Marcos Baghdatis on ehtinyt pelaamaan Rajeev Ramia vastaan. Ensimmäisessä ottelussa Marcos Baghdatis ei antanut Rajeev Ramille erääkään, joten kyproslaisen lähtökohdat tätä ottelua ajatellen ovat kunnossa. Marcos Baghdatis on ollut jo pitkän aikaa surkeassa pelivireessä, sillä kyproslaisen potentiaali on valunut käytännössä täysin hukkaan. Edellisen kerran Marcos Baghdatis on saanut jotain aikaan viime vuoden US Openissa, joten siinäkin mielessä kyproslaisen kannalta olisi tärkeää saada onnistumisia alle.

Lleyton Hewitt on ollut alkukaudella uskomattoman upeassa pelivireessä, mutta faktat ovat siitä huolimatta laitettava tiskiin. Tällä tarkoitetaan juuri sitä, että Lleyton Hewitt on edelleen fyysisesti äärimmäisen vakuuttavassa kunnossa, mutta australialaislta puuttuvat selkeät aseet käytännössä kokonaan. Lleyton Hewitt on pysynyt nimenomaan fyysisesti huikeassa kunnossa ja siitä onkin australialaiselle kiitosta annettava, mutta eihän Lleyton Hewittillä ole enään sellaisia aseita, joilla hän voisi haastaa esimerkiksi Novak Djokovicia, Roger Federeriä, Rafael Nadalia tai Andy Murrayta. Lleyton Hewitt on ehtinyt alkukauden aikana voittamaan jopa Roger Federerin, mutta valitettavasti kauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus päättyi Melbournessa tappioon jo ensimmäisellä kierroksella.

Lleyton Hewitt sekä Marcos Baghdatis tulevat tarjoamaan todennäköisesti suhteellisen tasaista puurtamista, sillä Lleyton Hewittin pelilliset aseet ovat tosissaan melko vähissä, mutta toisaalta Marcos Baghdatiskaan ei ole pelannut omalla tasollaan. Marcos Baghdatiksen suosikkilyönti on ehdottomasti kämmen juoksusta, mutta valitettavasti Marcos Baghdatiksen pelaaminen on näyttänyt jo monessa taistelussa jollain tapaa väkinäiseltä. Ajoittain on tuntunut siltä, että Marcos Baghdatis ei edes haluaisi olla kentällä esittämässä parastaan. Ennen kaikkea Marcos Baghdatis tarvitsee onnistumisia alleen, koska sillä tavalla kyproslainen saisi itseluottamusta takaisin kuntoon. Lähtökohtaisesti kummankaan pelaajan syöttö ei ole Lleyton Hewittin tai Marcos Baghdatiksen osalta erikoisessa roolissa, joten siinä mielessä syöttötyöskentely ei nouse välttämättä niin merkittävään rooliin. Yli 22,5 peliä lienee järkevin valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas