Lleyton Hewitt - Fabio Fognini 2.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Pysähtyykö Lleyton Hewittin upea pelivire italialaisvastustajaan?

Lleyton Hewitt – Fabio Fognini, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,38 | 2,85 

 

 

ATP-tennistä Pekingistä, Australian Lleyton Hewitt saa vastaansa Italian Fabio Fogninin. Kyseessä on toisen kierroksen ottelutarjontaa. Ensimmäisellä kierroksella Lleyton Hewitt nappasi upean voiton Saksan Tommy Haasia vastaan suoraan kahdessa erässä 6-7, 3-6 numeroin. Fabio Fogninilla oli Pietarin turnauksessa juuri ennen Aasian kiertuetta loukkaantumisten kanssa ongelmia, mutta ensimmäisellä kierroksella italialainen nappasi vähintään yhtä hienon voiton kokenutta Espanjan Tommy Robredoa vastaan. Fabio Fognini luovutti tosissaan Pietarissa jo toisella kierroksella, mutta Robredoa vastaan käyty ottelu osoitti sen, että Fabio Fognini on tullut Aasian kiertueelle kunnossa ja todellakin hakemaan myös menestystä.

Lleyton Hewittin kohdalla ollaan puhuttu niin moneen kertaan, että ura olisi ohi ja ties mitä, mutta Lleyton Hewitt on ollut syksyn aikana mahtavassa pelivireessä. Lleyton Hewittin varmuus on ollut ihailtavaa luokkaa, sillä Lleyton Hewitt on kokenut niin paljon loukkaantumisia, että ei australialainen liiku enään kentällä kuin parikymppinen. Lleyton Hewittin pelissä tällä hetkellä ei oikeastaan ole selkeitä heikkouksia tai selkeitä vahvuuksia. Fabio Fognini on siinä mielessä paljolti samantyyppinen pelaaja kuin Lleyton Hewitt, sillä Fabio Fognini on äärimmäisen taitava pelaaja. Jostain syystä Fabio Fognini ei ole onnistunut saamaan menestystä Grand Slam -turnauksissa, sillä paras suoritushan Fabio Fogninilla on selviytyminen nimenomaan kovilla kentillä US Openissa viime vuonna kolmannelle kierrokselle.

Lleyton Hewitt on syksyn aikana ehtinyt voittamaan esimerkiksi Juan Martin Del Potron, mutta näin selkeäksi suosikiksi Lleyton Hewittia ei ole sentään syytä asettaa. Fabio Fognini on kylläkin jossain määrin mielialapelaajan maineessa, mutta Pietarin turnaus päättyi loukkaantumiseen, joten italialainen on varmasti jälleen siinä tilanteessa, että tulostakin olisi tultava Aasian kiertueen otteluista. Yli 22,5 peliä on lähellä toteutua tässä kamppailussa.

Veikkaussivut | Tuomas