Lleyton Hewitt - Vasek Pospisil 15.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Lleyton Hewitt sekä Vasek Pospisil vastakkain Wienissä.

Lleyton Hewitt – Vasek Pospisil, merkki yli 22,5 peliä, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,92 | 1,85 

 

 

ATP-tennistä Wienistä, ensimmäisen kierroksen ottelussa yhteen iskevät Australian Lleyton Hewitt sekä Kanadan Vasek Pospisil. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan kahden hyvin erityylisen pelaajan välinen kohtaaminen. Viime viikolla Shanghaissa Lleyton Hewitt hävisi toisen kierroksen ottelussa Andreas Seppiä vastaan, kun taas puolestaan Vasek Pospisil pelasi itsensä samalla tavalla toiselle kierrokselle. Vasek Pospisilin erittäin agressiivinen pelityyli on tuottanut tällä kaudella monelle huippupelaajallekin ongelmia. Vasek Pospisil ei antanut Shanghaissa viime viikolla Richard Gasquetille erääkään.

Lleyton Hewitt tunnetaan äärimmäisen vahvana taistelijana, mutta Shanghaissa homma yksinkertaisesti ei vain toiminut. Lleyton Hewitt ei omaa enään tässä vaiheessa uraa minkäänlaisia oikeita aseita haastamiseen esimerkiksi TOP-10 tason pelaajia, mutta Lleyton Hewitt on kaikesta huolimatta pelaamassa erittäin vahvaa kautta. Lleyton Hewitt on menestynyt tälläkin kaudella nurmella mainiosti, mutta US Openissahan Lleyton Hewitt voitti myös esimerkiksi jopa Juan Martin Del Potron huikeassa jännitysnäytelmässä.

Vasek Pospisil on äärimmäisen epätasainen pelaaja, mutta yksittäisessä ottelussa kanadalaisen pelityyli tuottaa ongelmia monellekin kärkipelaajalle. Kuala Lumpurin turnauksessa hetki sitten esimerkiksi David Ferrerkin oli suurissa ongelmissa hyvinkin agressiivisen pelityylin kanssa. Vasek Pospisilin suosikin asemaa on mahdollisesti hieman liioiteltu, sillä Vasek Pospisil on huomattavasti mielialapelaaja -tyyppisempi pelaaja kuin Lleyton Hewitt. Kaiken kaikkiaan järkevin valinta on napata yli 22,5 peliä mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas