HIFK - Ässät 11.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/11/2014
Jaa tämä...

Ässät metsästämään jatkoa voittoputkelleen HIFK:n kustannuksella.

HIFK – Ässät, merkki 2, kerroin 3,85 Unibet
HIFK – Ässät ML, merkki 2, kerroin 2,80 Bet365

Unibetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,20 | 3,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Porista vieraaksi saapuva Ässät. Kaiken kaikkiaan tänään pelataan useita tärkeitä kamppailuita eikä HIFK:n sekä Ässien välinen kohtaaminen tee minkäänlaista poikkeusta. Nyt olisi mahdollista lähteä Ässien avulla tekemään hienoa tiliä. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Ässät löytyy sijalta kaksitoista. HIFK hävisi edellisellä kierroksella Lukon vieraana 2-1 maalein ja muutenkin viime aikoina kotijoukkueen pelivire on muuttunut todella huonoon kuntoon. Kolmeen edelliseen otteluun HIFK on pystynyt tekemään ainoastaan kolme maalia. HIFK:lta ratkaisijat ovat viime aikoina puuttuneet käytännössä kokonaan. Edelliset viisi ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet vaatimattomasti neljä tappiota. Jäällä tullaan tänään näkemään näyttöhaluinen Petolauma, mutta faktoja ei voida lähteä kiertelemään.

HIFK:n kausi on ollut täydellistä vuoristorataa. Vielä vähän aikaa sitten HIFK oli tilanteessa, jossa joukkue kuin joukkue joutui toteamaan helsinkiläiset paremmakseen, mutta tällä hetkellä HIFK tekee kiekon kanssa virheitä aivan liikaa. HIFK:lla yksinkertaiset syötöt ovat viime aikoina tuottaneet kohtuuttoman suuria ongelmia. Maalintekopaikkoja HIFK on pystynyt edelleen kylläkin saamaan, mutta laukaukset ovat heikkoja ja näin ollen viimeistely ei ole kotijoukkueelta onnistunut. HIFK tarvitsee ehdottomasti lisää pelaajia, jotka pystyisivät ratkaisuihin, sillä tällä hetkellä kotijoukkueelta sellaisia pelaajia ei yksinkertaisesti juurikaan löydy. Kahteen edelliseen otteluun HIFK on viimeistellyt yhteensä yhden maalin, joten se ei hyvää jatkoa ajatellen lupaa. Raimo Summanen on haastatteluissa kylläkin kertonut, että tilanne on kotijoukkueen hallinnassa, mutta toisaalta seuraavaksi tarvitaan helsinkiläisten osalta tekoja tai muussa tapauksessa alamäki jyrkkenee entisestään.

Ässät matkustaa HIFK:n vieraaksi erinomaisesta tilanteesta. Ässillä oli syyskaudella todella suuria ongelmia maalinteon kanssa, mutta viime aikoina Ässät on noussut käytännössä Liigan yhdeksi kuumimmaksi joukkueeksi. Edellisellä kierroksella Ässät voitti kotonaan jatkojen päätteeksi Jokerit 5-4 maalein. Dragan Umicevic sekä Niklas Hagman muodostavat varsinkin tällä hetkellä erittäin tehokkaan kaksikon. Edellisessä viidessä ottelussa Dragan Umicevic on viimeistellyt maalin sekä viisi syöttöpistettä. Niklas Hagmanin saldo puolestaan samassa ottelumäärässä on neljä maalia sekä kaksi syöttöpistettä. Edelleenkin Ässillä ratkaisijat ovat melko kapealla rintamalla, mutta siitä huolimatta kahteen edelliseen otteluun porilaiset ovat viimeistelleet kymmenen maalia. Ässät onkin voittanut kolme edellistä otteluaan, joten siinä mielessä kuntokäyrät osoittavat HIFK:lla sekä porilaisilla täysin eri suuntiin. Ässien tilannetta entisestään parantaa sekin tieto, että porilaisilla loukkaantumisia ei ole. Ässät pääsee tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun taas HIFK:lla on muutamia merkittäviä loukkaantumisia. Tällä kerroinasettelulla Ässät poimitaan ilomielin vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas