HIFK - Blues 17.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Bluesin surkea pelivire Helsingissä?

HIFK – Blues, merkki 1, kerroin 1,88 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,88 | 4,15 | 3,35 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Espoosta vieraaksi saapuva Blues. Perjantain kunniaksi tarjolla on täyden seitsemän ottelun kierros. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Blues löytyy kahdeksannelta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero HIFK:n eduksi tässä vaiheessa on viisi pistettä. Blues lähtee pelivireen osalta tähän otteluun todella huonosta tilanteesta. Edellisellä kierroksella espoolaiset hävisivät Tapparan vieraana 1-6 maalein. Kolme edellistä ottelua ovat Bluesille tuottaneet kolme tappiota 4-11 maalierolla! Tapparaa vastaan Bluesin puolustus oli kaiken kaikkiaan täysin tuuliajolla. Blues oli vielä hetki sitten erinomaisessa pelivireessä, mutta viime aikoina tilanne on muuttunut täydellisesti.

HIFK on palannut takaisin raiteilleen. Edellisellä kierroksella helsinkiläiset murskasivat Tampereella Ilveksen peräti 1-5 maalein. HIFK on kahteen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla viimeistellyt mahtavasti peräti kahdeksan maalia. HIFK:lla peliesitykset ovat vaihdelleet todella paljon, mutta kahteen edelliseen otteluun helsinkiläiset ovat pystyneet saalistamaan yhtä monta voittoa. Tampereella HIFK sai otteluun erinomaisen aloituksen, sillä ensimmäisen kolmen minuutin kohdalla tilanne oli jo 0-2 lukemissa vierasjoukkueen eduksi. Tuosta ei koskaan Ilves toipunut. HIFK ratkaisi Tampereen taiston lopullisesti kolmannen erän alussa. Ville Peltonen syötti tuossa ottelussa vaatimattomasti kolme osumaa ollen kentän paras pistemies. HIFK:ta ollaan hieman syytetty siitä, että ratkaisijoita on löytynyt kapealta rintamalta, mutta Ilvestä vastaan pelatun ottelun perusteella homma on Helsingissä täysin hallinnassa.

Blues on ollut joukkueena juuri HIFK:lle erittäin inhottava vastustaja, sillä joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt espoolaisten eduksi. Tässä ottelussa on kuitenkin syytä uskoa HIFK:n nappaavan täyden pistepotin. Bluesin puolustus on ollut kokonaisuutta ajatellen juuri vieraissa todella sekaisin. Viisi edellistä vierasottelua ovat muutenkin Bluesille tuottaneet vain muutaman voiton. Jani Nieminen on luonnollisesti Bluesin maalilla Liigan parhaimmistoa, mutta edellisissä kamppailuissa hänkään ei ole ollut parhaimmillaan. Blues on tosissaan ollut HIFK:lle vaikea vastustaja, mutta se siitä huolimatta koskee ainoastaan Espoossa pelattuja otteluita. Helsingissähän HIFK on ollut selkeästi niskan päällä. Blues on edelliseen viiteen Helsingin vierailuun saalistanut ainoastaan yhden voiton. Tällä hetkellä kotijoukkueeseen löytyykin huomattavasti enemmän luottoa.

Veikkaussivut | Tuomas