HIFK - Blues 2.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Helsingin jäähallissa suurten panosten kamppailu.

HIFK – Blues, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,20 | 3,50 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolmella pelipaikkakunnalla, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Kyseessä on ehdottomasti valtavien panosten kamppailu. Tämän ottelun häviävä osapuoli tulee kokemaan mitä suuremmalla todennäköisyydellä muutoksia organisaatiossaan, sillä molempien joukkueiden alkukausi on tähän mennessä ollut kauniisti sanottuna säälittävää seurattavaa. HIFK:lle pienen puolustuksen voi antaa siitä, että HIFK on pelannut vasta kuusi ottelua, mutta Blues on jo yhdeksän kertaa esiintynyt Liigakaukalossa ja saalistanut niistä vain kahdeksan pistettä.

Molemmille joukkueille maalinteko jostain syystä on tähän mennessä ollut käsittämättömän vaikeaa! HIFK on viimeistellyt toistaiseksi neljätoista maalia ja sehän tarkoittaa vähiten tehtyjä maaleja koko Liigassa. Blues ei ole toisaalta ollut oikeastaan lainkaan HIFK:ta edellä, sillä yhdeksään otteluun alla on vain yhdeksäntoista maalia. Bluesin kokoonpanosta puuttuvat oikeastaan täysin oikeat maalintekijät, Blues onkin tehnyt viiteen edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla vain viisi maalia. 

HIFK on parantanut alivoimapelaamistaan kauden aikana huomattavasti, joten vastustajat ovat tarvinneet lähes parikymmentä minuuttia ylivoimalla aikaa tehdessään maalin helsinkiläisryhmälle. HIFK:n maalilla saattaa tänään jatkaa hyvinkin nuori Ville Husso, sillä HIFK:n molemmat voitot on torjunut juuri Husso. HIFK:n tilanne sairaslistan osalta on tietenkin valitettavaa, sillä sivussa ovat merkittävä määrä tärkeitä pelaajia. Muutamana esimerkkinä voisi mainita Mikko Kurvisen, Oscar Eklundin sekä Iiro Pakarisen. Kyseessä on huipputärkeä ottelu molemmille joukkueille.

Veikkaussivut | Tuomas