engren hifk green

CHL HIFK - Brynäs, perjantain kiihkeä kamppailu Unibet TV:stä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: chl.com
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

 

Stadin ylpeys HIFK on aloittanut uuden kauden yskien viime kauden pölyjä pois. Kaksi tappiota CHL-sarjataulukossa ei tyydytä ketään, mutta ehkä nyt oli ne pahimmat matsit tässä? No, toki Brynäsin ja Münchenin vierailut Helsingissä ovat pahoja paikkoja helsinkiläisille, joten nämä pitäisi nyt sitten hoitaa jos mielii CHL-ympyröissä vielä jatkoille. Ensimmäisenä petoluolaan astelee Brynäs.

Ihan alkuun haluamme sanoa että tämäkin CHL-peli näytetään Unibet TV:n kautta ilmaiseksi kaikelle kansalle. Tai ainakin niille jotka ovat rekisteröityneet Unibetille ja täyttävät vaaditut speksit. Rekisteröidy vielä ennen ottelua ja näet pelin livenä!

Parasta lätkä on kuitenkin paikan päällä, joten perjantaina Nordikselle?

HIFK lähtee kertoimien mukaan ennakkosuosikkina otteluun, mutta Brynäs varmasti tarjoaa oivan vastuksen. Edellinen peli joukkueiden välillä päättyi tasapeliin, joten samanlaista vääntöä on tässäkin pelissä varmasti luvassa. HIFK:lla on ollut muutamia poissaoloja kokoonpanosta, toivottavasti nyt päästään jo pelaamaan ainakin lähes selkeällä ykköskokoonpanolla.

Nordicbet CHL ilmaisveto

Kannattaa tosiaan muistaa myös Nordicbetin mainio 10 euron ilmaisveto kaikille CHL-betsaajille, nyt sen saa ennätyshelposti. Tsekkaa speksit Nordicbetiltä ja ole mukana tässäkin kuumassa CHL-alkusarjan pelissä. Toki voit käyttää oman CHL-ilmaisvetosi sitten haluamaasi matsiin.

Ari-Pekka Selin on ottanut HIFK:ssa ruorin ja peli on näyttänyt varsin mukavalle alkukauden otteluissa. Tulos virallisissa otteluissa on kuitenkin CHL:n osalta kaksi tappiota, siitä ei pääse mihinkään. Tulisiko se ensimmäinen voitto tästä perjantaina? Sen puolesta voi kyllä lyödä vetoa.

Katso tästä edellisen kohtaamisen parhaat palat:

Unibet tarjoaa mainiosti kohteita tähänkin otteluun pre-match vetona ja löytyy otteluun myös maalivedon lisäksi pelaajan pisteet veto. Siihen on päässyt kolme pelaajaa HIFK:lta ja Brynäsiltä, Joonas Raskin pisteen puolesta voi tuolla alle 2.00 kertoimella kyllä lyödä vetoa. Tuntuu siltä että HIFK on nyt sisuuntunut kahdesta tappiosta ja tulee ottamaa 3-2 pistettä tästä pelistä. Olisiko ne maalilukematkin jopa samat?

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

keita
Eintracht Franfurt - RB Leipzig 19.2.2018, Hradecky maalipuiden v...

Joukkueet pelaavat melko hyvää kautta kumpikin. Koti-Frankfurt on kiinni europelipaikassa, ja Leipzig on sarjanelosena menossa Mestareiden liigaan.

ribery
Bayern Munchen - Besiktas 20.2.2018, Turkin mestari Besiktas alia...

Saksan mestari Bayern Munchen on yksi suosikeista voittamaan Mestareiden liigan, Turkin mestaria Besiktasia pidetään tyystin vastaantulijana.

KANADA-SUOMI-veikkaussivut-olympialaiset
Keskiviikkona 21.2. Suomi taistelee paikasta neljän sakkiin Kana...

Vaahteralehdet vapisemaan olympialaisissa? Suomi hakee revanssia aikaisimmille tappioille.

pyeongchang-päivä
Keskiviikko 21.2., suurimmat mitalitoiveet parisprinteissä. Tois...

Keskiviikkona kaksi Leijonien peliä ja paljon muuta mukavaa betsattavaa. Lyö vetoa tuloksista!

sevilla-manchester-united-mestarien-liiga-veikkaussivut
Keskiviikko 21.2. Manchester United matkaa Sevillan vieraaksi. Be...

Tasainen ensimmäinen ottelu ja toisessa United hoitaa homman? Montako Lukaku tekee Alexisin syötöstä?

shaktar
Shaktar Donetsk - AS Roma 21.2.2018, Ukraina on paha paikka rooma...

Shaktar Donetsk on ollut pitkällä talvitauolla, AS Roma taas on hiljattain katkaissut pitkän voitottomien otteluiden putkensa.

pyeongchang-päivä
Torstai 22.2., tuoko yhdistetyn miehet viestimitalin? Lyö vetoa ...

Torstaina on jälleen mitalimahdollisuus ja paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita. Betsaa ja voita!

Aikaisemmat otteluennakot