HIFK-faneilla uskomattoman raskas vieraspelimatka Kuopioon!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 08/08/2015
Jaa tämä...

Pitkin kuluvaa Veikkausliigakautta otsikoissa viihtynyt Helsingin IFK:n faniryhmä Stadin Kingit ovat jälleen saaneet osakseen mediahuomioita. Faniryhmä on kauden mittaan tullut tunnetuksi muun muassa Suomessa ennennäkemättömästä katsomo käyttäytymisestä, sekä siitä että faniryhmä seuraa omiaan uskollisesti ympäri Suomea koko kauden ajan. Tällä kertaa pieni yhdeksän henkinen faniporukka osoittaa lojaalisuuttaan HIFK:lle puristamallaan kehoistaan irti litrakaupalla hikeä polkupyörän selässä.

Sekä miehistä että naisista koostuva urheilullinen ryhmä päätti ottaa irtioton arjesta ja pyöräillä Kuopioon  joukkueen sunnuntaina pelattavaan seuraavaan vierasmatsiin! Tämä sitkeä pyöräpataljoona lähti jo tiistaina Helsingistä kohti Kuopiota, ja heidän tavoitteenaan on olla perillä Kuopiossa viimeistään sunnuntaina klo 16.00 kun HIFK vs. KuPS ottelu potkaistaan käyntiin Savon Sanomat Areenalla.

Suorinta tietä poljettuna matka Helsingistä Kuopion on 382 kilometriä. Ei ole siis lainkaan ihme, että HIFK-fanien pyöräilyjaosto on raportoinut Twitterissä ”Uskon olevan koetuksella.” Lisäksi fanit ovat kommentoineet HIFK:n nettisivulla tunnelmiaan seuraavanlaisesti: ” Ale ale! Usko on juuri nyt jengillä suurimmilla koetuksilla, mutta painetaan bulilla niin kyllä se tästä väkisin kääntyy voitoksi.”

Itse jalkapalloseura on luvannut kustantaa pyöräilijäryhmälle pääsyliput sunnuntain otteluun palkkioksi heidän tempauksestaan. Pyöräilijät eivät tule myöskään olemaan ainoat sunnuntaina katsomossa meteliä pitävät Stadin Kingit. Helsingistä on nimittäin tulossa otteluun vielä kokonainen bussilastillinen HIFK-kannattajia. Tunnelma tulee siis olemaan varmasti korkealla sunnuntai-iltapäivän futisottelussa!

Tänään alkaa myös yksi maailman kovimmista jalkapallosarjoista, eli Englannin Valioliiga! Muista käydä katsomassa Veikkaussivujen parhaat vihjeet viikonlopun matseihin sekä käy lyömässä vetoa suosikkijoukkueesi puolesta esimerkiksi peliyhtiö NordicBetillä!

Lue myös:

Video: Tältä näyttää kun kaksi ammattilaisjalkapalloilija haastaa 55 junioria!

Alexei Eremenko Jr. Veikkausliigaan!

 

 

nordicbet-valioliiga-790