VIDEO: HIFK:n keskikenttäpelaaja siirtyy Saksaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 01/07/2016
Jaa tämä...

HIFK:n keskikenttäpelaaja pääsee kokeilemaan uraa Saksassa.

Viime kaudella jalkapallon Veikkausliigassa pelannut Fredrik Lassas siirtyy ensi kaudeksi Saksan Bundesliigan FC Kölnin vahvuuteen.

Lassas pelasi viime kaudella HIFK:ssa 25 ottelua, joissa hän viimeisteli yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä.

Keskikenttäpelaaja siirtyy välittömästi FC Kölnin reservijoukkueen kokoonpanoon. Reservijoukkue pelaa Saksan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Tavoitteeni on ottaa heti paikka pelaavasta kokoonpanosta ja kehittää itseäni jalkapalloilijana. Toinen selkeä tavoitteeni on lunastaa paikka edustusjoukkueessa mahdollisimman nopealla aikataululla, Lassas totesi HIFK:n verkkosivuilla.

Lassas liittyy FC Kölniin vuokrasopimuksella, jonka jälkeen seuralla on mahdollisuus lunastaa hänen pelioikeutensa itselleen.

HIFK:n seurajohto on luonnollisesti todella iloinen Lassasin puolesta.

– Olen todella iloinen Fredan puolesta. Saksa on juuri oikea suunta Fredan kaltaiselle pelaajalle, joka on väsymätön harjoittelija ja jonka kestävyysominaisuudet ovat huippuluokkaa. Lisäksi Fredalla on erinomainen syöttötaito, joka sopii Keski-Eurooppaan, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoi.

Torstaina jalkapallomaailmassa tapahtuu muun muuassa Espanjan Copa del Reyn toimesta, jossa pelataan kaksi ottelua. Seuraavan kerran eurooppalaiset suursarjat ovat tositoimissa viikonloppuna.

Peliyhtiö Veikkaushuone on vahvasti mukana eri jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: HIFK tiedote

Lue myös:
VUOTO: Messi voittaa vuoden 2015 Ballon d’Or
Lähde: ManU tehnyt tarjouksen Gareth Balesta?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa