HIFK vahvisti pakistoaan kaksinkertaisella Ruotsin mestarilla!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

HIFK kaappasi rivistöönsä kokeneen ruotsalaispuolustajan.

HIFK tiedotti perjantaina solmineensa yksivuotisen sopimuksen ruotsalaispakki Daniel Grillforsin kanssa. 31-vuotias puolustaja siirtyy HIFK:hon Sveitsin pääsarjajoukkue Bernistä, jossa mies kiekkoili viime kauden lopun.

Berniä ennen Grillfors edusti lähes kaksi täyttä kautta SHL-joukkue Linköpingiä. Konkaripakki on tehnyt mittavan uran Ruotsin pääsarjassa, sillä otteluita on kertynyt vyölle myös HV71:n väreistä usealta kaudelta.

[ Stanley Cup -finaalit jatkuvat tänään! NordicBetin kertoimet Kings-Rangers -otteluun: 2.05 | 3.70 | 3.30 . Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Grillfors on pelannut yhteensä 407 SHL-ottelua ja tehoja on kertynyt pistetilille yhteensä 30+65=95. Mies on kiekkoillut myös Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa 166 ottelun edestä. Näissä peleissä tehoja on kertynyt 30+50=80.

– Grillfors on monipuolinen ja kokenut puolustaja. Hän on saavuttanut urallaan paljon ja tietää, mitä voittaminen vaatii. Yksi hänen vahvuuksistaan on alivoimapelaaminen, IFK:n pelaajatarkkailija Harri Rindell kommentoi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut