HIFK - HPK 23.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko HIFK täyttä pistepottia hämeenlinnalaisten kustannuksella?

HIFK – HPK, merkki 1, kerroin 1,80 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,80 | 4,25 | 3,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Hämeenlinnasta vieraaksi saapuva HPK. Tämä ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Tiedossa tulee olemaan todennäköisesti vähämaalinen kohtaaminen, mutta HIFK nostetaan ehdottomasti ennakkosuosikiksi. Sarjataulukossahan HIFK on tällä hetkellä kuudentena, kun taas HPK löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero kotijoukkueen eduksi tässä vaiheessa on kahdeksan pistettä. Periaatteessa tässä ottelussa kohtaavat kaksi hyvässä pelivireessä olevaa joukkuetta. HPK on voittanut peräti neljä edellistä otteluaan, mutta on syytä ottaa huomioon, että myös HIFK on palannut takaisin raiteilleen. HIFK:lla oli vähän aikaa sitten menossa hieman heikompi ajanjakso, mutta jälleen kotijoukkue on palaamassa takaisin oikealle tielle. Neljä edellistä kototteluahan ovat tuottaneet HIFK:lle peräti kolme voittoa, joten siinä mielessä helsinkiläiset ovat olleet kotonaan vaikeasti voitettavissa.

HIFK esittelee tässä ottelussa uuden sekä samalla vanhan pelaajan, sillä Teemu Ramstedt palaa takaisin kotijoukkueen vahvuuteen – Teemu Ramstedtin paluu HIFK:n vahvuuteen tarkoittaa sitä, että Raimo Summanen saa lisää mahdollisuuksia rakentaa laadukkaita hyökkäykolmikoita! Matti Kuparinenhan hankittiin Helsinkiin periaatteessa ykkössentterin rooliin, mutta hänen tilanne loukkaantuneena on sellainen, että jäälle ei ole lupaa päästä pitkään aikaan. Teemu Ramstedtin pelisilmä on erittäin laadukasta luokkaa, joten siinä mielessä hänestä tulee apua olemaan myös erikoistilannepelaamiseen. HPK:n on tässä ottelussa pystyttävä saamaan paine mahdollisimman pois omalta alueelta, koska muussa tapauksessa HIFK tulee viemään ottelua selkeästi. HIFK on saatava hämeenlinnalaisten näkökulmasta katsottuna pois kotijoukkueen mukavuusalueelta, koska viime aikoina HIFK tosissaan on kotonaan napannut voittoja kovaan tahtiin.

HIFK:n yksi suurimmista vahvuuksista on ehdottomasti se, että kotijoukkue puolustaa erittäin kurinalaisesti juuri omalla alueellaan, joten vierasjoukkueen näkökulmasta maalintekopaikoille on todella vaikeaa päästä! HPK:han on ollut viime aikoina hyvässä pelivireessä, mutta vieraissa hämeenlinnalaisten peli ei ole kulkenut. Viisi edellistä vierasottelua ovat HPK:lle tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Kaiken kaikkiaan juuri vieraissa hämeenlinnalaisille maalinteko on ollut erittäin vaikeaa. HPK esittelee tässä ottelussa kylläkin kaksi uutta pelaajaa, sillä vierasjoukkueen vahvuuteen ovat juuri hetkittäin liittyneet Markus Hännikäinen sekä Aleksi Rekonen – heistä kuitenkaan ei todennäköisesti Hämeenlinnassa sateentekijöiksi ole. HIFK:n voiton todennäköisyyttä nostaa lisäksi se, että Juuso Puustinen palaa kotijoukkueen vahvuuteen. Hän on esimerkillään kotijoukkueen tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia.

Veikkaussivut | Tuomas