hifk ilves veikkaussivut liiga

HIFK - Ilves 29.11.2017, jatkuuko IFK:n komea kotiputki? Betsaa ja voita!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 26/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Keskiviikkona Tampereen Ilves luistelee Helsingin IFK:n vieraaksi. Itse matka taitaa mennä bussilla, mutta onko Stadin jäähallin jää liian liukas kissapedoille? Ilves on rämpinyt vahvasti vieraskentillä tällä kaudella eikä tehtävä ole helppo erinomaisesti kotikaukalossa esiintyvää HIFK:ta vastaan.

Ilves on ollut suorastaa surkeassa iskussa viime ajat. Valoa tunnelin päässä antoi luonnollisesti voitto Sportista edellisessä ottelussa, mutta miten vireen siirtäisi sitten vieraskentälle ja nousussa olevaa HIFK:ta vastaan?

Ensi viikolla luvassa sitten huikea ulkoilmaottelu:

Ilveksen ainoa pelastus taitaa olla se, että IFK ottaa tähän peliin astetta löysemmän aseman ja antaa avaimet voittoon Ilvekselle. Mikäli maalilla on Atte Engren ja puolustuksesta ei putoa kotijoukkueelta enemmän pelaajia pois, ei Ilveksellä taida olla mitään saumaa voittoon. Vieraskerroin on toki komea ja sieltähän ne rahat tulee jos on tullakseen. Kyseessä olisi kuitenkin yksi tämän viikon suurimmista yllätyksistä jos Ilves täältä pisteet veisi.

Toistaako Ilves tempun?

Ja katsotaanpa sitten mitä tapahtui viimeksi. Ilves vei ottelun tämä vuoden alussa, mutta nyt taitaa viretilat olla hieman toisinpäin. Ei Ilves ole ihan parhaimmillaan ollut Stadin valoissa, mutta potentiaaliahan tässä jengissä on vaikka muille jakaa. Karri Kivi ei ole kuitenkaan saanut kaikkea mahdollista irti tästä joukkueesta ja semi-mestisjengi ei vaan ole osannut ottaa voittoja.

Ilveksen ykköskenttä ja tehopelaajat osaavat tehdä maaleja ja esimerkiksi Eemeli Suomi on takonut saman verran pisteitä kuin HIFK:n kärkikaksikko Erik Thorell ja Juhani Tyrväinen. Ilveksen ongelma on vuotava puolustus ja se voi saada ottelussa taas melkoista pyöritystä mikäli merkit yhtään paikkaansa pitävät.

Tulosvetoon lähdetään haarukoimaan lukemia 3-1 lukemista, parin maalin voittoa stadilaisille. Olisiko tähän vielä 4-2 ja 5-3 sitten kylkiäisiksi?

Katselusuositus Ässät – HIFK juhlamatsin minidokkarista:

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot