HIFK - Jokerit 18.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Onko Jokerit tälläkin kerralla Helsingin ykkönen?

HIFK – Jokerit, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
HIFK – Jokerit, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,40 | 4,00 | 2,40 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Jokerit. Ottelu tullaan esittämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Sarjataulukko kertoo tällä hetkellä sellaista faktaa, että HIFK löytyy kahdeksannelta sijalta ja Jokerit puolestaan kymmenenneltä sijalta. Joukkueiden välistä piste-eroa on vain kaksi pistettä HIFK:n eduksi. Joukkueiden merkittävin ero lähtökohdissa tähän otteluun on siinä, että HIFK on saanut peliään toimimaan paremmin, kun taas Jokereilla homma ei ole toiminut lainkaan. HIFK on neljästä edellisestä ottelustaan voittanut kuitenkin hienosti kolme. Jokereiden valmennuskuvioitakin Tomi Lämsän osalta on mediassa mietitty, mutta saattaahan se ollakin, että sekin asia on jotenkin vaikuttanut Jokereiden menestykseen alkukaudella.

Ylivoimatilasto lupailee HIFK:lle mukavaa iltaa, sillä HIFK on ollut tehokas ylivoimalla ja toisekseen Jokerit on tarvinnut yhden ylivoimamaalin tekemiseen käsittämättömästi peräti kahdeksan ylivoimakertaa. HIFK on samalla ollut se joukkue, joka on vähiten hankkinut alkukaudella jäähyjä. Tänään kummallakaan joukkueella ei ole varaa missään tapauksessa istua jäähyaitiossa, sillä Jokereiden ryhmästä taitoa löytyy niin hurja määrä, vaikka tilastot tässä vaiheessa eivät sitä kerrokaan. Jokerit on muutenkin varmasti äärimmäisen näyttöhaluinen, sillä Kärpäthän murskasi viimeksi Jokerit 8-4 maalein. Samanlaista lopputulosta Jokereiden omistus ei tule tänään enään katsomaan.

Jokerit on ollut HIFK:lle viime kerroilla äärimmäisen hankala vastustaja. Jokerit on voittanut useita otteluita putkeen. Kauden avauksessahan Jokerit suorastaan murskasi HIFK:n Hartwall Areenalla 3-0 maalein. HIFK:n osalta kotietu on hieno asia, mutta loukkaantumislista ei ole. Sivussa on edelleen useita tärkeitä pelaajia. Joukkueiden neljä edellistä kohtaamista ovat päättyneet vähämaalisesti ja myös tänään maalit tulevat olemaan todennäköisesti vähissä. Tiedossa tulee olemaan loistava kamppailu kahden hienon seuran välillä.

Veikkaussivut | Tuomas