HIFK - Jokerit 28.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Helsingin paikallistaisto kruunaa lauantai-illan kierroksen.

HIFK – Jokerit, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 2,06 Unibet
HIFK – Jokerit, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,51 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,25 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan lauantai-illan kierroksen kruunaa Helsingin kuuma paikallistaistelu HIFK:n sekä Jokereiden iskiessä yhteen. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Jokerit löytyy seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on neljä pistettä ensimmäiseksi mainitun joukkueen eduksi. Tiedossa tulee olemaan kaiken kaikkiaan erittäin kuuma sekä tunteikas kohtaaminen. Maalit tulevat suurella todennäköisyydellä olemaan vähissä. HIFK palasi eilen joulutauolta Lahdessa 0-3 maalein voitolla, joten siinä mielessä varsinkin vierasjoukkueen puolustukselle pystyi kiitosta antamaan. Juuso Husso ei ole tänäänkään HIFK:n maalinsuulla, sillä hän on edustamassa nuorten maajoukkuetta Ruotsissa käytävissä maailmanmestaruuskilpailuissa.

Jokerit on viime aikoina ollut mediassa vahvasti esillä. Tomi Lämsä sai ennen joulua lähteä Jokereiden päävalmentajan tehtävistä ja näin ollen vierasjoukkue on päässyt tai joutunut harjoittelemaan uuden valmennuskaksikon alaisuudessa. Jokereiden uusi valmennuskaksikko olivat tyytyväisiä siihen, että eilen HPK kaatui, mutta samalla Tomek Valtonen näki paljon parannettavaa vierasjoukkueen pelaamisessa. Hyökkäysalueen karvauksessa Jokerit alkoi pelin edetesä tekemään muutamia erittäin tyhmiä virheitä ja sitä kautta peli myös muuten tasottui. Toisaalta yhden ottelun perusteella on turhaa tehdä suuria johtopäätöksiä, sillä uuden valmennuskaksikon kädenjälki vierasjoukkueen kokoonpanossa tulee näkymään vasta hieman myöhemmin. Jokereilla on joka tapauksessa ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa, joten siinä mielessä sekin lisää vähämaalisen ottelun todennäköisyyttä.

Jokereiden yksi suurimmista ongelmista viime aikoina on ollut loukkaantumislista, sillä pelaajia vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa on ollut ja tulee olemaan valtava määrä. Jokerit ehti jo lainaamaan Niko Peltolan vähäksi aikaa vierasjoukkueen puolustukseen. Siitä huolimattahan Jokereiden kokoonpanosta sivussa ovat esimerkiksi Ossi Väänänen, Teemu Henritius, Steve Moses, Antti Tyrväinen, Jeremy Dehner sekä Matti Lamberg. Listaahan voisi vielä jatkaakin, mutta tässä on mainittu tärkeimmät pelaajat. Jokereiden tehoja syö entisestään myös Teuvo Teräväisen puuttuminen. Hän on edustamassa Suomen nuorten maajoukkuetta Ruotsissa käytävissä maailmanmestaruuskilpailuissa. Jokerit ehti keräämään ennen joulutaukoa neljästätoista ottelusta ainoastaan seitsemäntoista pistettä, joten siinä mielessä eilinen voitto oli varmasti vierasjoukkueelle jatkoakin ajatellen erittäin tärkeä. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas