hifk jyp veikkaussivut liiga

Perjantaina 2.2. HIFK saa vieraaksi JYPin. Jyrääkö traktori Stadissa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/01/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

HIFK kohtaa perjantaina JYPin Jyväskylästä. Molempien peli on viime aikoina sujunut ihan kohtuullisesti, joten tässä on ainekset ihan mukavaan soppaan. Pahat kielet voisivat sanoa että tässähän on se tuleva pronssimatsi, mutta joukkueet itse näkevät itsensä Liigan finaaleissa?

Kertoimien perusteella HIFK on ottelun suosikki. Se onkin viime aikoina ollut ihan komeassa lennossa, joten kotijoukkueen pienempi kerroin on ihan perusteltu. Sarjataulukossa JYPon kuitenkin ennen torstain pelejä kolmantena, mutta eroa viidentenä olevaan HIFK:hon ei ole kuin neljä pistettä JYP on tosin pelannut yhden ottelun vähemmän, joten ainakin teoriassa eroa on enemmän…

Jypille uutta pelaajaa yhden pelin ajaksi. Sehän on melkein traditio että HIFK:ta vastaan tehdään se ensimmäinen maali?

HIFK on noussut kotitilastossa jo koko liigan kakkoseksi, 24 peliä ja niistä 14+4 voittoa. Ainoastaan 4+2 kertaa vastustaja on vienyt pinnat Stadista. JYPin vierassaldo ei tästä pahemmin kalpene, Liigan 3. paras vierassaldo, 11+2 voittoa ja 8+3 tappiota. Eroa kuitenkin on.

Ei kahta tasuria ilman kolmatta?

Joukkueet ovat pelanneet kaksi viimeistä peliä Helsingissä tasan, eli jatkoille on menty. Molemmat ovat olleet sitten lopulta JYPin heiniä, joten HIFK on voittanut JYPi kotonaan viimeksi 17.0.2016. Se ei ole kuitenkaan viimeisin HIFK voitto, sillä Jyväskylässä HIFK on ollut parempi 7.10.2016, jatkoajalla. JYP on kuitenkin tuon jälkeen vienyt peräti kuusi peräkkäistä peliä nimiinsä, niukemmin ja vähemmän niukemmin.

Liigan sivujen mukaan JYPiltä ei olisi sivussa kuin Alex Lindroos, HIFK:n sairaslistalla lienevät edelleen Ryan O’Connor, Teemu Eronen, Panu Mieho, Jerry Ahtola, Henri Tamminen ja Joe Finley. Jukureista HIFK:hon siirtynyt Teemu Tallberg jakaa HIFK:n maalintekijäkuninkuuden 12:a maalilla Erik Thorellin, Juhani Tyrväisen ja Vili Sopasen kanssa.

Unibet tarjoaa kohteeseen pitkävetokertoimet 2.15 – 4.10 – 2.95, mutta todennäköisesti tästä on tulossa todella tasainen ottelu. Mentäisiinkö jopa jatkoille?

Veivaako joku yhtä nätin maalin perjantaina? JYPin vuoro nöyryyttää?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?