hifk jyp liiga veikkaussivut

Torstai 29.3.2018 HIFK ja JYP taas vastakkain. Millainen thrilleri nähdään tällä kertaa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

HIFK – JYP klo 18:30 to 29.3.2018

Karmea trilleri eiliseltä ei voi olla vaikuttamatta tähän peliin. Puolustuspelaaminen todennäköisesti tiivistyy ja ei tässä ottelussa 12 maalia tehdä varsinaisella peliajalla. Vai tehdäänkö sittenkin? HIFK nousi sensaatiomaisesti ensimmäisen 10 minuutin jälkeen lopulta rinnalle ja ohi, punaisten fanien mielestä peli varmasti oli yksi kauden parhaista, ainakin 10 minuutin jälkeen. Otteluklippiä kehtaa näyttää junioreille, aiheena hyvänolon tunne, never give up ja muut kliseiset jääkiekkoaiheet.

Maila kypärään ja Oscarin tai vähintään Jussi-patsaan arvoinen suoritus?

Tänään kiekko tippuu taas jäähän ja tuskin on ehditty eiliseltä venyttelemään kun taas mennään. HIFK on ottelun suosikki, onhan se pelannut kotona JYPiä vastaan varsin hyvin ja parantanut ottelusarjassa tekemistään koko ajan, jos Jyväskylän ottelusta ensimmäinen 10 minuuttinen otetaan pois. Kaikki meni molemmille maalivahdeille ja taisi kenttäpelaajat olla vielä nokosilla. Harvoin pudotuspeleissä näitä näkee, ja taas nähtiin.

HIFK – JYP kertoimet ja vedonlyönti

HIFK:n kotikerroin on yli 2.00, joten vedonlyöntisivustotkaan eivät pidä tätä ottelua mitenkään selvänä juttuna. On totta että tuo peli oli yksi muiden joukossa ja saaliina siinä oli vain yksi viiva voittosarakkeeseen. Se joukkue joka eilisen pelin parhaiten pystyy sulattamaan mielistään (sori JYP-fanit), niin hoitaa tämän pelin kotiin. Kun taisto on tauonnut, katsotaan onko se HIFK joka lähtee pääsiäisen viettoon, vai onko se kenties JYP ja pelataan vielä kuuma seitsemäs peli. Tässä pudotuspelisarjassa on pelattu lähes kaikenlaisia otteluita, joten mitähän sieltä mahtaa olla vielä tulossa?

Tulosvetoon tässä ei nyt oikein uskalla mitään varmaa heittää, oletuksena toki on että ei nyt ihan sitä 12 maalia tässä matsissa tehdä, sen verran tiukempia ovat pelit olleet Helsingissä. JYPillä on tässä sarjassa vielä kovat mahdollisuudet mennä neljän parhaan joukkoon, sen verran kovissa liemissä on Euroopan mestari tällä kaudella keitetty ja liha on sitkeä. Eipä se olisi mikään ihme jos Jyväskylässä vielä lauantaina pelataan paikasta välieriin. Ja se kumpi sen matsin veisi, se olisikin sitten taas ihan uusi tarina.

Kolehmaisella tänään kuitin paikka?

Aikaisemmat otteluennakot

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.