Liiga: HIFK - Kärpät 11.1.2017 kello 18:30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 01/11/2017
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Kärpät voittaa, kerroin 3.30, Unibet >>

HIFK sai viime kotipelissä jo aikaiseksi pitkästä aikaa yli kolme maalia, mutta kun vastassa oli alamäessä oleva Jukurit-joukkue, niin Kärppiä vastaan voi taas tulla noutaja. Kärppien kerroin on sen verran iso, että lähdetään pelaamaan tätä kohdetta.

Kertoimien perusteella HIFK on ottelun suosikki, mutta Kärpät on parantanut viime aikoina peliään huomattavasti. Kymmenestä viimeisestä matsista Kärpät ei ole hävinnyt kuin kolme ja nekin Ässille, Tapparalle ja Jypille.

Kärppien kuntokäyrä on kovassa nosteessa ja se on hilannut alkukauden konttauksen jälkeen itsensä jo reippaasti säälipleijareihin. Tällä menolla se hinaa itsensä vielä suoraan pudotuspeleihin ja tämän takia tämä ottelu on varsinainen kuuden pinnan matsi. IFK on Kärppien edellä, mutta eroa ei ole kuin 7 pistettä. Toisaalta sarjan hännille eroa ei ole kuin 8 pistettä. Kostautuuko tänään IFK:n kotinysväily Kärppiä vastaan?

Maalintekijävetoon tarjolla nimiä

HIFK:n maalinteko ja ylivoima on tökkinyt koko kauden ja joukkueen maalisarake näyttää liigan tehottomimpia lukemia. Kärpät ei myöskään ole maaleilla mällännyt, mutta kummallisesti tässä on kaksi Liigan vähiten maaleja tehnyttä joukkuetta. Samoihin lukemiin ovat päätyneet myös Ässät ja KooKoo. Eroa esimerkiksi Tapparan maalimääriin on yli 40 maalia! Tänään maaleilla ovat Niklas Bäckström ja Jussi Rynnäs.

HIFK:lta maalintekijävetoon voi laittaa parasta maalintekijää eli Juhamatti Aaltosta. 12 kaappia tällä kaudella voi saada tänään lisäystä kun vastaan luistelee vanha joukkue. IFK:lta voisi laittaa kupongille myös Roope Hintzin ja vaikkapa Joonas Raskin jolla on joukkueen paras osumaprosentti. 10 ottelussa tehot 3+4.

Kärpiltä vetoa voi lyödä Mika Pyörälän puolesta, jolla on 16 maalia tehtynä. Olisko tänään vaikkapa Lasse Kukkosen (7+9) ja Saku Mäenalasen (6+5) vuoro tehdä maali?

Pelaa vihje: Mika Pyörälä tekee maalin, kerroin 3.50, Unibet >>