hifk kärpät liiga veikkaussivut

Torstai 18.1. HIFK - Kärpät. Mennäänkö taas jatkoajalle?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 17/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Kärpät on purjehtimassa tällä vauhdilla runkosarjan voittoon. Mielenkiintoisia matseja on kuitenkin tässä vielä tarjolla, yksi niistä pelataan torstaina Helsingin Jäähallissa. HIFK on venytellyt pelejä viime aikoina useasti jatkoille, tuleeko nyt oululaisille voitto varsinaisella peliajalla? Iso suosikki Kärpät tähän matsiin on.

Vedonlyöjille Kärppien reilu 2.00 vieraskerroin on tietenkin varsin makoisa. HIFK on rämpinyt Ässien, Sportin ja Jukureiden kanssa samalla kun Kärpät on kurittanut isompia joukkueita. Ainoa tappio viime aikoina tuli HPK:ta vastaan kotipelissä, melkoinen työtapaturma sekin. Kärppien peli on pääosin todella hyvin uomissaan ja parin ensimmäisen kentän tehopelaajat suorastaan janoavat pisteitä.

Mitä mahtaa Micke-Max jutella tässä pelissä?

HIFK:n puolustus huutaa kiekollisia pakkeja, avaukset ei oikein lähde mihinkään ja vain maalivahdit ja kohtuullisesti osunut hyökkääjistö on pelastanut punapaidat pahemmalta häpeältä. Paremmalla viimeistelyllä Ässät olisi vienyt tiistaina kaikki pisteet Helsingistä. Toki jos lehmälläkin olisi pyörät, se olisi maitoauto ja jos tädillä olisi munat, se olisikin setä…

Erikoistilannemaaleja tulossa?

Kärppien ylivoima ei ole toiminut vieraissa mitenkään unelmasti, tilastoissa vasta liigan sija 7. Alivoimalla se on kuitenkin koko liigan toiseksi paras joukkue 84.42%, joten tämän tilaston valossa HIFK:n on vaikea tehdä ylivoimalla maaleja. HIFK:n ylivoima kotiotteluissa on kuitenkin toiminut varsin pätevästi, prosentti 24.69 on Liigan toiseksi paras. Kun alivoimakin on Liigan kuudenneksi paras, niin tästä voi jokainen tehdä omat johtopäätökset tuleeko se yli vai alle 1.5 ylivoimamaalia? Jotenkin voisi tuo yli 1.5 ylivoimamaalia toimia tähän otteluun, vaikka tuskin mitään torstai-illan kiimaa matsissa nähdäänkään.

HIFK vie poissaololistallaan voiton, mutta Kärpät vienee pelin jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. IFK:n voittoon ei uskota, mutta jos peli jatkoille menee, kolikonheitossahan voi sitten käydä ihan miten vaan. Tapahtumarikas matsi lienee tulossa jokatapauksessa.

Näin huikea tapahtuma käytiin joulukuun 2017 alussa.

Aikaisemmat otteluennakot

Minnesota Wild – Winnipeg Jets 18.4.2018 - Game 4. Tasoittaako ...

Wild nappasi komean voiton edellisessä pelissä, jatkuuko sama vire? Laita betseja suomalaispelaajien pisteille!

Southampton - Chelsea 14.4.2018, kumpikin joukkueista pahassa jam...

Southampton on putoamassa Championship -sarjaan, ja Chelsea on jäämässä ulos ensi kauden Mestareiden liigasta. Managerit kesällä vaihtoon.

Liverpool - Bournemouth 14.4.2018, ovatko Poolin jalat maassa Cit...

Liverpool oli mainio Mestareiden liigan otteluissa Manchester Cityä vastaan. Sillä on joskus ollut tapana epäonnistua heikompiaan vastaan.

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?