liiga hifk kärpät veikkaussivut

Perjantai 2.3. ja tuplamatsit HIFK:n ja Kärppien välillä. Lyö vetoa ensimmäisestä pelistä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 03/02/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Liigassa viritellään vielä viimeisiä asetelmia liigan pudotuspeleihin. Vedonlyönti liigan peleistä käy kovana kun yllättäjät painavat byyrejä ennakkosuosikkien verkkoon. Viikonloppuna HIFK ja Kärpät kohtaavat kahdesti, perjantaina peuhataan ensin Helsingissä ja Lauantaina liukastellaan sitten Oulussa. Haetaanko tässä jo asetelmia pudotuspeleihin vai nuhjataanko vähämaalista vääntöä?

120 -vuotisen taipaleen juhlakautta viettävä HIFK ei ole ainakaan siirtomarkkinoilla hurjastellut, viime kauden lähtijöiden paikkaukset jäivät paikkaamatta ja Salmelaisen suurimmat siirrot taitavat koskea vasta ensi kautta. Tuliko tästäkin välikausi, niitä on osunut nyt hieman liikaa tähän tälle vuosikymmenelle. Kärpät-pelit on hyvä mittari sille mitä olisi kenties pitänyt vahvistaa. Nyt se on jo myöhäistä, mutta tuleehan niitä kausia.

Sieltä IFK:n oman otteluennakon pariin:

HIFK:n maaliteko on tökkinyt koko kauden muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Synkin setti nähtiin keskiviikkona kotihallissa, jossa se jäi Lukkoa vastaan nollille kotiyleisön edessä. Ihan hienostihan Lukko pelasi, mutta eipä tämä nyt kovin hyviä lähtökohtia anna Kärppä-tuplaa varten. No, aallonpohja siinäkin saavutettu, olisiko nyt taas maalien aika? Kärpät sytyttää taatusti ja nyt on nähtävissä todennäköisesti sitä pudotuspelikiekkoa?

Vedonlyönti HIFK – Kärpät

Kertoimien mukaan HIFK on kotihallissaan Kärppiä vastaan suosikki. Okei, Kärpät varmisti jo Liigan runkosarjan voiton eikä sillä isompaa panosta tähän peliin ole, mutta Kärpät on viime aikoina viihtynyt Stadin kolossa. HIFK:n viimeisin kolmen pinnan voitto on yli vuoden takaa, sen jälkeen Kärpät on vienyt ainakin yhden pisteen neljästä pelistä. IFK:lla varmasti jäi ”Talviklassikosta” isosti hampaankoloon, joten olisiko Lukko-ottelun huolimattomuus ollut jo keskittymistä näihin peleihin? Oli niin tai näin, tässä matsissa ei välttämättä ihan hillittömiä maalimässäjäisiä tulla näkemään.

Hyviä kertoimia löytyy molemmilta maalintekijävetoon, joten jotain toki kannattaa kokeilla. Kotijengiltä Heiskanen / Rask / Carlsson voisi olla hyvä haku, yritystä ainakin on. Kärpiltä maalintekijävetoon voi laittaa puoli jengiä, Junttila / Bertrand / Leskinen alkuun. Mielenkiintoista on nähdä mille pelipäälle Kristian Vesalainen nyt IFK:ta vastaan yltyy, siinä voisi olla täkyä tähän matsiin. Ja taas harmitellaan IFK:n toimistolla kuinka joku ryssi tämänkin lahjakkuuden muille maille. Ei ole nimittäin ensimmäinen, eikä valitettavasti viimeinen lajiaan.

Tällä kertaa puitteet eivät ole samat, mutta onko sama voittaja?

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?