HIFK - Kärpät 22.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Tuhoaako HIFK vihdoin oululaisten hurjan voittoputken?

HIFK – Kärpät, merkki 1, kerroin
HIFK – Kärpät ML, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,60 | 4,00 | 1,85

 

 

Jääkiekon Liigan mielenkiintoisin ottelu käydään tänään Helsingissä HIFK:n kohdatessa vieraaksi saapuvan Oulun Kärpät. HIFK on sarjataulukossa tällä hetkellä yhdeksäntenä, mutta kotijoukkueen suunta on huomattavasti parantanut kauden edetessä. Kärpistä ei tarvitse selittää sarjataulukosta sen enempää, sillä jokainen tietää tarkalleen vierasjoukkueen tilanteen. Kärpät johtaa Liigaa ennen toisena olevaa Tapparaa ja muutenkin Kärpistä ollaan hehkutettu jo ihan tarpeeksi. Kärppien voittoputki on ollut upeaa seurattavaa, mutta loputtomiin se ei tule jatkumaan. HIFK on kotonaan jo pitkän aikaa pelannut erittäin hyvin, sillä neljä edellistä kotiottelua ovat päättyneet helsinkiläisten voittoihin. Viimeksi HIFK voitti kotonaan Ässät 4-2 maalein.

Kärpät on edelliseen viiteen vierasotteluun saalistanut yhtä monta voittoa, mutta on syytä ottaa huomioon, että vieraissa oululaiset ovat olleet yllättävänkin epätasaisia! Voitot ovat aina voittoja eikä mitään oteta Kärpiltä pois, mutta Kärpät on viiteen viime vierasotteluun kolmesti napannut voiton vasta jatkojen päätteeksi. Viimeksi Kärpillä oli vieraissa jo vaikeaa surkean kauden pelannutta TPS:ää vastaan. TPS pystyi uhkaamaan Kärppiä erittäinkin hyvin, joten siinä mielessä HIFK omaa tänään kaikki mahdollisuudet saman asian toistamiseen. HIFK on saanut kotonaan homman toimimaan loistavasti, mutta sille löytyy yksi selkeä syy. Vapaamatkustajat ovat poistuneet kotijoukkueen kokoonpanosta ja nyt helsinkiläisten ryhmästä löytyvät vain ne pelaajat, jotka illasta toiseen tekevät työtä punaisten eteen.

Kärpät on tällä hetkellä Liigassa suosikki otteluun kuin otteluun, mutta HIFK on kieltämättä siitä huolimatta loistava yllätysvalinta vetokupongille mukaan. Kerroinasettelu alkaa olemaan tässä tapauksessa jo liikaa vierasjoukkueen suuntaan. Joku raja on vedettävä myös sille, että kuinka selkeäksi suosikiksi jopa Kärpät voidaan vieraissa asettaa. HIFK on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista, mutta parhaimmassa tapauksessa kotijoukkue pääsee tähänkin otteluun pitkästä aikaa erinomaisella kokoonpanolla. Muutenkin voidaan todeta, että HIFK on ollut aina Kärpille vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta peräti kolmesti voitto on mennyt helsinkiläisille. Tänään realistisesti HIFK taistelee kotiyleisönsä edessä vierasjoukkueen hurjan putken katkaisemisesta.

Veikkaussivut | Tuomas