hifk-kärpät ice challenge

HIFK - Kärpät 5.12.2017 ulkoilmaspektaakkeli, kumpi juhlii pisteiden muodossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 12/04/2017
Jaa tämä...

Helsingin Kaisaniemessä nähdään tiistaina huikea spektaakkeli kun HIFK saa tekojäälle vastaansa Oulun Kärpät. Yllättävästi Jokerit – SKA –pelissä nähtiin runsasmaalinen peli ja sitä on myös odotettavissa tästä pelistä. Sarjajohtaja Kärpät on oiva mittari nousukuntoa uhkuvalle HIFK:lle, missä joukkue menee tällä hetkellä?

Helsinki Ice Challenge järjestetään tiistaina 5.12.2017. Suomen 100-vuotisjuhlaa ja IFK:n 120 vuotista taivalta juhlistetaan hienosti keskellä Helsinkiä, toivottavasti peräti 16 000 henkilön voimin. Itse ottelussa Liigan kärkijoukkue Oulun Kärpät kohtaa jo neljänneksi nousseen Helsingin IFK:n.

Hienot on puitteet ja hienot on juhlat?

Viimeksi Helsingin IFK:n isännöimä ottelu päättyi jatkoilla voittoon Kärpistä, nähdäänkö nyt yhtä tiukka mutta runsasmaalinen ottelu? Molemmilla on varsin hyviä maalintekijöitä ja Kärpillä on riveissään Liigan kaksi valovoimaisinta tähteä, Julius Junttila ja Charles Bertrand. Molempia vesseleitä voi ainakin pistevetoon laittaa ja toki myös maalitekijäveikkaukseen ainakin Bertrandia.

Upea spektaakkeli, upea ottelu?

Joukkueet ovat varmasti ihan uuden edessä, HIFK:lla on aikaisemmista talviklassikoista ihan mukavia kokemuksia. Nyt yleisö on lähempänä kuin esimerkiksi Stadionin otteluissa joten tunnelma on tiistai-illassa taatusti aivan tapissa.

Spektaakkelin käynnistää Haloo Helsingin minikeikka kello 18:00, joten tuolloin kannatta olla jo omat betsilaput ojennuksessa. Ulkoilmaottelu sytyttää varmasti kummankin joukkueen pelaajat pelaamaan ja nyt sitä sankarin viittaa on tarjolla kummallekin joukkueelle. Joukkueilla on sarjataulukossa eroa 15 pistettä, mutta tätä ei välttämättä näy pelissä.

Jännitettävää riittää myös siinä että syntyykö ottelussa Charles Bertrandin 17 liigamaali tälle kaudelle ja tekeekö Lennart Petrell ottelussa sen 100. liigamaalinsa? Molemmat ovat todella mahdollisia.

Jokerit – SKA ottelun parhaat palat, tätä lienee odotettavissa myös tiistaina:

Aikaisemmat otteluennakot

Miami Dolphins - New England Patriots 12.12.2017, Patriots taas l...

Patriots on taas komeasti menossa pudotuspeleihin, nyt se pelaa kotiedusta. Dolphinsilla on vielä pienet mahdollisuudet play offseihin.

Liverpool - Everton 10.12.2017, Merseysiden derby

Liverpoolin valtaisa hyökkäysvoima vastaan Evertonin hutera joukkue. Vai yllättääkö sinipaitainen joukkue uuden managerinsa Big-Samin johdolla?

Tottenham - Stoke 9.12.2017, Spursilla heikko putki menossa

Tottenhamilla on alla neljän voitottoman Valioliiga-ottelun putki, ja sarjasijoitus on pudonnut vasta kuudenneksi. Nyt olisi voitettava.

West Ham - Chelsea 9.12.2017, Hammers piti jo ManCityä tiukoilla...

West Ham melkein sai viikko sitten Manchesterin Etihad -stadionilta pisteen mukaansa. Chelsealla olisi nyt paikka kaventaa eroa sarjakärkeen.

Manchesterin Derby sunnuntaina 10.12.2017. Kumpi vie megaottelun ...

City ei ole onnistunut pitkään aikaan maalinteossa Unitedia vastaan, onnistuuko nyt?

Perjantai 8.12. ja porilaiset Raumalle vieraaksi. Huikea peli tul...

Lukko vastaan Ässät, murtuuko raumalaisten kipsi tässä matsissa?

Liverpool - Spartak Moskova 6.12.2017, Liverpoolille riittäisi t...

Liverpool ei juurikaan pakittele, ja Spartak Moskovan olisi voitettava ottelu. Saattaa olla niin, että illan ottelusta tulee maalintekokilpailu.

Chelsea - Atletico Madrid 5.12.2017, Chelsea on jo jatkossa

Atleticon olisi voitettava Chelsea ja samalla AS Roman olisi kompuroitava pikkuista Qarabagia vastaan, muuten jää madridilaisilta jatkopaikka väliin.