HIFK - Lukko 14.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Raateleeko HIFK kotonaan raumaalaiset joulutauon kunniaksi?

HIFK – Lukko, merkki 1, kerroin 1,90 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,90 | 4,10 | 3,30 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä Raumaalta vieraaksi saapuva Lukko. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Lukko löytyy kuudennelta sijalta. HIFK:n mahtava voittoputki tuli eilen Lappeenrannassa päätökseensä, mutta siitä huolimatta HIFK on helppo nostaa myös tässä ottelussa loistavaksi pelikohteeksi. HIFK hävisi eilen hyvälle joukkueelle, sillä SaiPaa vastaan on tällä kaudella vierasjoukkue kuin vierasjoukkue ollut voimattoman tehtävän edessä Tapparaa lukuunottamatta. HIFK:n kotisaldo kertoo paljon helsinkiläisten tilanteesta, sillä viisitoista kotiottelua ovat tuottaneet vaatimattomasti yksitoista voittoa.

Lukko hävisi edellisellä kierroksella Kärppien vieraana 3-1 maalein, mutta muutenkin raumaalaisten suunta on hieman kenties valahtanut alaspäin. Neljä edellistä ottelua ovat tarkemmin sanottuna tuottaneet Lukolle vain kaksi voittoa. Lukon pelivarmuushan on kauden aikana kehittnyt selkeästi, mutta viime aikoina tekemisen taso ei ole välttämättä ollut samaa luokkaa kuin esimerkiksi viikko tai kaksi sitten. Neljässä edellisessä ottelussa Lukko on viimeistellyt yhteensä vain neljä maalia. Jollain tavalla Lukolla on ollut vaikeaa päästä kunnollisille maalintekopaikoille. Lukko on pystynyt vastustajansa pitämään suhteellisen pienissä maalimäärissä, mutta omalle joukkueelle maalinteko on ollut vaikeaa.

HIFK pyrkii kotonaan pelaamaan erittäin agressiivisesti ja pelitavaltaan se onkin erittäin kuluttavaa. HIFK:lle joulutauko tulee siispä enemmän kuin hyvään saumaan. Lukko pääsee tähän otteluun paremmin levänneenä, sillä itseasiassahan tämä ottelu peräti on HIFK:lle jo viikon kolmas kamppailu. HIFK on varmasti kotiyleisönsä edessä kuitenkin erittäin näyttöhaluinen eilisen tappion takia. HIFK nousi jo viimeksi kotonaan mahdottomasta tilanteesta KalPaa vastaan voittoon asti, joten on selvää, että HIFK pystyy ehdottomasti venymään tiukoissakin tilanteissa. HIFK:n sairaslista on edelleen melkoisen pitkä, mutta se ei ole kotijoukkueen tahtia haitannut. On myös syytä ottaa huomioon, että Lukollakin poissaolijoita löytyy. Vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa ovat Teemu Nurmi, Lauri Tukonen sekä Aki Uusikartano. Mielenkiintoinen pointti on loppuun kerrottuna siinä, että Ville Vahalahden ruuti on raumaalaisten kokoonpanossa ollut märkää. Ilman Ville Vahalahden tehoja vierasjoukkue on tänään varmasti vaikeuksissa.

Veikkaussivut | Tuomas