HIFK - Lukko 2.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/02/2013
Jaa tämä...

Sääleihin vai ei?

 

HIFKLukko, Merkki X, Kerroin 4.35 NordicBet

Helsingin jäähallissa toisistaan ottavat tänään mittaa HIFK ja Lukko. Kumpikin joukkue on tällä hetkellä mukana säälipleijareissa, mutta kummallakaan tuo paikka ei ole vielä kiveen hakattu. Kummallakin joukkueella on myös ollut viime aikoina vaikeuksia oman pelinsä kanssa.

Kotijoukkue HIFK on kärsinyt viime aikoina erittäin pahasti tehottomuudesta ja se on alkanut näkyä jo jossain määrin myös turhautumisena. Joukkue joutuu tällä hetkellä tulemaan toimeen ilman kapteeniaan Ville Peltosta ja päävalmentajaan Raimo Summasta, joiden poissaolot eivät varmasti ainakaan helpota helsinkiläisten tekemistä. HIFK:n kannalta erinomainen asia on, että Joni Ortio on pikkuhiljaa pääsemässä syksyiselle tasolleen ja onkin esittänyt tyylikkäitä pelastuksia viime otteluissa. Niitä kaivataan myös tänään, jotta HIFK pystyy kamppailemaan tosissaan voitosta.

Lukko on pelannut ailahdellen viime aikoina ja joukkue onkin valahtanut taistelemaan säälipleijareiden sijoituksista. Pahimmassa tapauksessa raumalaiset voivat vielä pudota jopa säälienkin ulkopuolellekin. Joukkueen selkeä ykköspyssy Justin Azevedo on pelannut illasta toiseen melko vakuuttavalla tasolla, mutta Azevedon takana onkin hieman hiljaisempaa ratkaisijoiden puolesta. Mikäli HIFK onnistuu pimentämään Azevedon, ovat raumalaiset vaikeuksissa. Myös Petri Vehasen tulisi nostaa tasoaan tolppien välissä, jotta joukkue saisi pelillisen suuntansa käännettyä.

Kahden ailahtelevasti pelanneen joukkueen kohtaaminen on aina erittäin vaikea veikattava. Jatkoaika on todennäköinen vaihtoehto.

Veikkaussivut | Oskari