HIFK - Lukko 5.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

HIFK sekä Lukko päättävät kiireisen viikon Helsingissä.

HIFK – Lukko, merkki 2, kerroin 
HIFK – Lukko ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,90 | 4,25 | 3,30 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään peräti kuudella pelipaikkakunnalla, Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vieraaksi saapuva Lukko. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas Lukko on puolestaan sijaa ylempänä. HIFK joutuu pelaamaan nyt peräti neljän päivän sisään kolmannen ottelunsa, joten HIFK:n tilanne ei missään tapauksessa ole tässä vaiheessa helppo. HIFK:n tilannetta ei helpota se, että kotijoukkueella on valtavia loukkaantumisongelmia. Kaiken hyvän lisäksi Jason DesSantis poistui kaukalosta ennenaikaisesti eilen ottelussa Ilvestä vastaan.

HIFK:lla vaihtuvuus pelaajistossa on ollut valtavaa luokkaa, joten on selvää, että yhteisen sävelen löytyminen on ollut yksinkertaisesti lähes mahdotonta. Sinänsä Iiro Pakarinen on ollut HIFK:n suurin valopilkku hyökkäyksessä neljällä tehdyllä maalilla, mutta valitettavasti Tony Salmelaisen lisäksi yksikään pelaaja ei ole kahta maalia enempää onnistunut tekemään. Jotain HIFK:n tilanteesta kertoo se, että loistavana maalintekijänä tunnettu Juuso Puustinen viimeisteli avausosumansa vasta eilen Tampereella.

Lukko voitti eilen Jyväskylässä JYPin 1-2 maalein ja näin ollen Lukko sai onnistumisia alle myös vierasotteluiden osalta. Lukon alkukausi on ollut täysin kotiotteluiden varassa, mutta eilen homma toimi mainiosti myös Jyväskylässä. Nyt vastustajan taso etukäteen ajaltetuna ei ole eilistä luokkaa, sillä HIFK on kaiken kaikkiaan äärimmäisen ailahteleva joukkue. Lukko omaa ehdottomasti täysin realistiset mahdollisuudet vierasvoiton hankkimiseen.

Veikkaussivut | Tuomas