HIFK - Pelicans 16.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Hyödyntääkö Pelicans helsinkiläisten surkeaan vireen?

HIFK – Pelicans, merkki 2, kerroin
HIFK – Pelicans ML, merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 4,10 | 3,10

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, tänään pelataan yhteensä kuudella pelipaikkakunnalla. Helsingissä yhteen iskevät HIFK sekä vieraaksi saapuva Lahden Pelicans. Sarjataulukossa HIFK on tällä hetkellä sijalla kaksitoista, kun taas Pelicans löytyy sijalta kolme. HIFK hävisi eilen Jyväskylässä JYPiä vastaan 4-2 maalein, mutta tappio ei ollut helsinkiläisryhmälle mitään uutta – HIFK on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut vain yhden voiton! HIFK:lle maalinteko on ollut käsittämättömän vaikeaa, sillä HIFK saa kyllä kiekon siniviivalle, mutta sen jälkeen ideat sekä keinot loppuvat täysin. HIFK:lta puuttuu selkeästi sellainen pelaaja tai sellaiset pelaajat, jotka illasta toiseen laittaisivat kiekkoa vastustajan maaliin.

Pelicans nappasi ennen maajoukkuetaukoa hurjan taisteluvoiton JYPistä 1-3 maalein, sillä lahtelaisryhmä keskittyi Jyväskylässä vain oman maalin suojeluun. Eilen TPS:ää vastaan Pelicans osui kuitenkin maalinteossa peräti viisi kertaa. Radek Smolenakin lähteminen KHL:ään ei sinänsä tuloksessa varsinkaan näkynyt millään tavalla. Radek Smolenakin lähtö Venäjälle on tietenkin Pelicansille selkeä takaisku, mutta toisaalta lahtelaisryhmä tiesi jo ennen kauden alkua, että se mahdollisuus on Pelicansin EX-tähden kohdalla olemassa. Ja lopulta näin kävikin. Tuomas Santavuori pelasi ensimmäisen ottelunsa eilen lahtelaisten kokoonpanossa ja varmasti uudesta lahtelaisesta onkin hyötyä Pelicansille, sillä kuitenkin Tuomas Santavuori on pelannut monta vuotta aikaisemmin Lahdessa ja valmennuskin on tuttua.

Raimo Summaselle on annettava pisteet siitä, että HIFK:n puolustus on selkeästi kehittynyt mitä pidemmälle kautta ollaan edetty eteenpäin, mutta valitettavasti ilman maaleja tässä lajissa on melko vaikeaa voittaa. Juuso Husso on ollut HIFK:n maalilla erinomainen ja varmasti Juuso Husso tulee myös tänään jatkamaan kotijoukkueen maalilla. HIFK:lla sairaslista on edelleen kohtalaisen pitkä, joten siinäkin mielessä etua on annettava Pelicansin suuntaan. HIFK on kamppaillut jatkuvien loukkaantumisten kanssa ja tosissaan tästäkin ottelusta kotijoukkueelta ovat sivussa useat merkittävät pelaajat. Kun Pelicans pääsee tähän otteluun oikeastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, vierasjoukkueelle tarjotut kertoimet ovat hyviä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas